Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Evo po čemu je hrvatski klub treći najgori u cijeloj Europi...

Split - Slaven Belupo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
01.05.2017.
u 10:58

Split od 31 kola u čak 23 nije zabio gol! Samo dva kluba u Europi zabijaju manje.

Split je odigrao 0:0. Ukoliko suparnik nisu Rijeka ili Dinamo, to i nije neka vijest. Nego nažalost uobičajena pojava, koja više odbija ljude od stadiona nego što ih privlači.

Uza sve probleme s kojima se Split ove godine suočio (zbog neplaćanja, tijekom sezone klub je napustilo 15-ak igrača!), crvene i zbog neatraktivne igre nogometni puk voli manje nego Cibaliju. U Goalovoj anketi 81 posto je glasovalo da bi željeli da Vinkovčani ostanu u ligi radije nego Splićani, piše Goal.

I gotovo nevjerojatno zvuči podatak da je od 31 kola HNL-a Split u čak 23 nije zabio gol!? Jednom je zabio tri (Slavenu), dvaput po dva (Cibaliji i Hajduku), te pet puta po jedan pogodak (dvaput Hajduku, te Osijeku, Slavenu i Cibaliji).

Splitovih 12 golova u 31 utakmici je mizernih 0,39 golova po utakmici. Grozno!

Pregledali smo sve europske lige i dobra vijest: Split (HNL) nije najgori! Postoje dvije momčadi koje zabijaju još manje!

Split - Slaven Belupo
1/8

Fenjeraš albanske lige Korabi Peshkopi nakon 31 kola ima gol-razliku 10:53, a kosovska Hajvalia nakon 28 kola 10:60, što znači da zabija 0.36 golova po susretu.

I to je to. Nema više. Sve ostale momčadi u svim prvim ligama Europe postižu više golova od Splita!

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 1

SM
san.martino
11:16 01.05.2017.

Postenije je i ovako nego dat gol kao Dinamo u Vinkovcima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije