Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Chelsea izašao iz crne zone, skupi Portugalac ušao u rekordne knjige

Chelsea v West Ham United - Premier League - Stamford Bridge
CLIVE ROSE/PA Images/PIXSELL
21.12.2020.
u 23:35

Fabio Silva (40 milijuna eura) je postao najmlađi strijelac u povijesti Wolvesa u Premier ligi, pogodak je zabio s 18 godina i 155 dana.

U susretu 14. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio West Ham 3:0 upisavši prvu pobjedu u zadnja četiri susreta u svim natjecanjima.

Golove za "Bluese" zabili su Thiago Silva (10) i Tammy Abraham (78, 80).

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je ušao u igru u 66. minuti.

U ponedjeljak su igrali i Burnley i Wolverhampton, a slavio je domaćin 2:1 pobjegavši iz zone ispadanja.

Strijelci za Burnley bili su Ashley Barnes (35), koji je zabio pogodak nakon 970 minuta posta, te Chris Wood (51), dok je za goste u samoj završnici iz kaznenog udarca zabio Fabio Silva.

Mladi Portugalac je postao najmlađi strijelac u povijesti Wolvesa u Premier ligi, pogodak je zabio s 18 godina i 155 dana.

Na ljestvici vodi Liverpool s 31 bodom, Leicester je drugi s 27 bodova, dok Manchester United i Everton imaju po 26 bodova. Chelsea je sada peti s 25 bodova koliko ima i Tottenham na šestom mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije