Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjetljivi Lino

Červar i dalje bjesni: Isprovociralo ga je logično pitanje novinara

Lino Červar
Foto: DPA/Pixsell
1/7
22.01.2019.
u 17:38

Hrvatski izbornik i nakon prospavane noći vjeruje da su Hrvatskoj šanse za polufinale oteli danski suci

Hrvatski izbornik Lino Červar još se nije ohladio od poraza koji je našim rukometašima nanijela Njemačka u ponedjeljak.

Nakon što je neposredno nakon utakmice prozvao danske suce da su opljačkali Kauboje, u utorak ga je isprovociralo i pitanje novinara Nove TV Vlade Bobana.

>>> Červar nakon utakmice nagazio danske suce

Boban je naglasio da se očekivao poguranac domaćinima od strane ravnatelja utakmice, pa je upitao izbornika je li na to pripremio igrače uoči utakmice koju Hrvatska nije smjela izgubiti. Červar je taj upit doživio kao osobni napad.

- Želite reći da smo mentalno bili slabo pripremljeni, a bili smo savršeno mentalno pripremljeni. Ne znam, evo, oponirajte mi. Držim da naši igrači ne bi tako odigrali da nisu bili savršeno pripremljeni. A vi ste mi htjeli indirektno reći da tome nije bilo tako. Nije mi jasno - uzvratio je Červar pa nastavio:

- Gdje smo? Na kojoj smo liniji? Kako su mogli tako igrati ako nisu bili savršeno pripremljeni? Vi biste igrali da vas kradu cijelo vrijeme ako niste psihički pripremljeni? Oni su baš bili jaki. Na kraju su samo pokazali da su pokradeni. Pa nećemo valjda nakon utakmice reći: pa dobro, nema problema, uzeli ste nam poluifinale...

>> Pogledajte komentar novinara Mladena Miletića o suđenju na utakmici Hrvatska – Njemačka

Nešto ranije u utorak je kazao i sljedeće: 

- Ono što nas ohrabruje jest da smo dobili brojnu podršku, čak si i domaćini kazali su da je suđenje bilo skandalozno. Oštećeni smo od sudaca. Još gore je što se radi o paru koji je kao najbolji na svijetu, a već tri utakmice na ovom prvenstvu sude Njemačkoj, što je vrlo znakovito.

Ne mogu nas amateri-suci učiti rukometu, pa sinoć smo primijetili detalj iz šeste minute da je njemački igrač, vodeći loptu, napravio čak sedam koraka. To je smiješno. Postoje barem tri sporne situacije koje su snimljene. Rukomet je zbog ovakvih stvari u padu – kazao je Červar dodavši kako smatra da se treneri već jako bune zbog amatera – sudaca te da se će nešto u budućnosti promijeniti. 

Komentara 41

DU
Deleted user
18:12 22.01.2019.

Mica - to ti blesavci među komentatorima nisu skužili da je Červar govorio o drugim dimenzijama nekorektnosti, krađe i pogodovanja Njemačkoj. Ne krivim Nijemce - uzeli su što im je ponuđeno. Ipak zajedno i IBF su namještali termine, mijenjali ih po svojim potrebama i stvorili su za druge neprihvatljive uvjete. Njemačka ima dva dana "frei" i pred utakmicu s nama i s Francuzima. Pa neka netko veli kako je to korektno. Budale se drže samo Červara ko pijandura ograde!

DU
Deleted user
18:08 22.01.2019.

Od kada je Vlado Boban novinar????????

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:44 22.01.2019.

Od same krađe više boli činjenica o dužini odmora Njemaca naspram 2 utakmice Hrvata unutar 24 h, to su neregularni uslovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije