Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Cedevita u polufinalu Superkupa ABA lige

Cedevita - Cibona
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
20.09.2017.
u 16:42

Drugi hrvatski predstavnik na Superkupu u Baru Cibona svoj će četvrtfinalni susret protiv Budućnosti igrati od 19 sati

Košarkaši Cedevite plasirali su se u polufinale Superkupa regionalne ABA lige koji se igra u Baru, oni su u četvrtfinalu svladali beogradski FMP sa 86-68 (20-22, 21-11, 16-15, 29-20).

Cedevita je utakmicu protiv FMP-a riješila tek u posljednjoj četvrtini kada je serijom 10-0 od 34. do 37. minute pobjegla na nedostižnu prednost od 76-60.

Najefikasniji u sastavu Cedevite bili su Džanan Musa 16 i Demetris Nichols sa 15 koševa, dok je Filip Čović ubacio 21 poen za FMP.

Cedevita će u polufinalu u petak igrati protiv pobjednika dvoboja između Igokee i Mega Bemaxa.

Drugi hrvatski predstavnik na Superkupu u Baru Cibona svoj će četvrtfinalni susret protiv Budućnosti igrati od 19 sati, a pobjednik tog dvoboja će u polufinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Partizana i Mornara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije