Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HT Premijer liga:

Cedevita Junior slavila kod Zaboka

KK Cedevita Junior i GKK Šibenka igraju 16. kolo HT Premier lige
Goran Stanzl/PIXSELL
12.02.2022.
u 23:39

Kod gostiju su najbolji bili igrači s klupe. Po 21 poen su postigli Matej Bošnjak i Emir Šabić. Prvi je tome dodao i tri, a potonji pet skokova. Rok Radović je ubacio 15 poena. Najbolji igrač Zaboka bio je Antonio Črnjević sa 17 koševa, pet skokova i četiri asistencije

U subotu je odigrana jedna utakmica 21. kola HT Premijer lige, a košarkaši Cedevita Junior u gostima su svladali Zabok 98-65. Od samog početka Cedevita Junior je preuzela kontrolu utakmice te je konstantno nabijala prednost. Na poluvremenu je bilo +12 za goste, a u nastavku je Zabok i definitivno razbijen i pobijeđen s čak 33 poena razlike.

Kod gostiju su najbolji bili igrači s klupe. Po 21 poen su postigli Matej Bošnjak i Emir Šabić. Prvi je tome dodao i tri, a potonji pet skokova. Rok Radović je ubacio 15 poena. Najbolji igrač Zaboka bio je Antonio Črnjević sa 17 koševa, pet skokova i četiri asistencije.

U nedjelju će se odigrati još dvije utakmice 21. kola HT Premijer lige. Sastaju se Adria Oil Škrljevo i Split (17 sati) te Cibona i Vrijednosnice Osijek (18 sati).

Cedevita Junior je prva momčad koja je ostvarila petnaest pobjeda u sezoni (omjer 15-4). Iza njenih leđa su Split (14-3), Zadar (14-5), Cibona (13-5) i Gorica (12-9). Zabok je sada na omjeru 7-11.

HT Premijer liga, 21. kolo:

Zabok - Cedevita Junior 65-98

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije