Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Cedevitu večeras kod kuće napada “legija stranaca”

Cedevita - Crvena zvezda
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
25.10.2017.
u 08:50

Morabanc Andorra, momčad iz pirenejske državice koja je pravi porezni raj, ima 13 stranaca, i to iz čak 10 zemalja.

Nakon dva uzastopna poraza (Torino, Daruşafaka), Cedevita večeras na svom parketu igra izrazito važnu europsku utakmicu (20.30) sa španjolskim prvoligašem Andorrom iz Andore. Dogodi li joj se i drugi domaći poraz, i to od suparnika koji je također bez pobjede, izgledi hrvatskog prvaka da se probije u drugi krug drugog po snazi europskog natjecanja bili bi prilično smanjeni.

- Igra se 10 utakmica, no ipak bismo puno lakše disali kad bismo pobijedili - jasan je Cedevitin trener Jurij Zdovc

Momčad iz male pirenejske zemlje, iz pravog poreznog raja, na popisu od 16 igrača ima čak 13 stranaca, ako takvim ne smatramo Španjolca Fernandeza. A tu su Gruzijac Burjanadze, Slovenac Blažič, Srbin Stević, Grk srpskih korijena Janković, Poljak Karnowski, Senegalac Moussa, Čeh Jelinek, ali i prošlosezonski cedevitaš Amerikanac Shurna. Zapravo, momčad Morabanc Andorre ima igrače iz čak 10 zemalja.

- Andorra je izrazito napadačka momčad, pa će biti ključno kako ćemo igrati u obrani, u kojoj će biti puno posla. Kako i nama i Andorri treba pobjeda, bit će to zanimljiva utakmica - naglasio je Zdovc.

 

Komentara 1

GV
golub Vaso
09:23 25.10.2017.

Cedevita ima četiri crnca i Bosanca, a ove druge zovete legijom stranaca, jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije