Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZVJESNA BUDUĆNOST

Buttonovi pregovori s Brawnom i dalje otvoreni

Jenson Button
Reuters
15.11.2009.
u 12:42

Richard Goddard, menadžer Jensona Buttona, odbacio je tvrdnje kako svjetski prvak u Formuli 1 više nema namjere pregovarati s dosadašnjom momčadi, Brawn GP-om.

Takva su se nagađanja pojavila nakon što je Button u petak viđen u sjedištu McLarena u Wokingu. Budući da britanska momčad traži zamjenu za Finca Heikkija Kovalainena, Buttonova pojava u Wokingu je mnogima zagolicala maštu.

No, Goddard tvrdi da pregovori s Brawnom nisu završeni.

- Jenson iznimno poštuje Rossa Brawna i momčad. Pregovori sigurno nisu propali. Button je bio nevjerojatno lojalan momčadi mnogo godina zbog čega mu je tako teško donijeti odluku o nastavku karijere. Nadam se da će sve biti jasno u sljedeća dva tjedna - rekao je Goddard za News of the World.

Istovremeno, međutim, nije odbacio mogućnost da aktualni svjetski prvak osvane u McLarenu uz Lewisa Hamiltona. Ne zabrinjava ga ni mogućnost da bi u McLarenu ipak mogao biti druga violina.

- Jensonu ne bi smetalo da bude Lewisov momčadski kolega. Uživao bi u izazovu dokle god bi bio siguran da mu odgovara razvoj bolida.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije