Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Brekalo strijelac u pobjedi Torina

Josip Brekalo
Reuters/Pixsell
22.10.2021.
u 20:56

Brekalo je u 77. minuti pogodio za 3-1 odlično utrčavši u peterac gostiju nakon prodora po desnoj strani i prizemnog ubacivanja Praeta.

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac za Torino 3-2 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Genoe u prvom susretu 9. kola talijanskog prvenstva.

Brekalo je u 77. minuti pogodio za 3-1 odlično utrčavši u peterac gostiju nakon prodora po desnoj strani i prizemnog ubacivanja Praeta.

Za Brekala, koji je odigrao čitav susret, ovo je drugi pogodak ove sezone za momčad koju vodi Ivan Jurić otkako je krajem kolovoza stigao na posudbu iz Wolfsburga.

Inače, Torino je u prvom poluvremenu poveo sa 2-0 pogocima Sanabrije (14) i Pobege (31), na 2-1 je smanjio Destro (70), a nakon što je Brekalo (77) vratio Torinu dva gola prednosti, za konačnih 3-2 zabio je Felipe Caicedo (81).

Marko Pjaca zbog ozljede nije konkurirao za nastup u sastavu Torina, dok je Milan Badelj ostao na klupi Genoe.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije