Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Brandao u pritvoru zbog seksualnog napada na djevojku

'Manchester united goalkeeper Edwin Van Der Sar of Netherlands grabs the ball in front of Olympique Marseille\'s Brazilian forward Brandao (L) and Manchester united Serbian defender Nemanja Vidic duri
'ANNE-CHRISTINE POUJOULAT'
08.03.2011.
u 17:54

Marseilleov napadač Brazilac Brandao bio je u pritvoru zbog navodnog seksualnog napada na jednu djevojku.

Kako piše France Football, Brandao je uhićen u svojoj kući na osnovi prijave djevojke koja ga je optužila da ju je napao u automobilu kad ju je vozio kući iz jednog noćnog kluba u Aix-en-Provenceu.

U službenom priopćenju Marseille nije komentirao taj slučaj, ali je klub podsjetio javnost na potrebu poštovanja pretpostavke nevinosti.

Komentara 1

CU
cupus
10:47 09.03.2011.

Ove cure se bas pomamile za lovicom. koliku ce ostetu traziti???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije