Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjave igrača

Bradarić žestoko po suigraču Gavranoviću: Ako je mogao Elez...

Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/12
28.10.2017.
u 18:45

- A što da kažem, brate? Stalno iste stvari, valjda je to sport, život. Previše smo utakmica izgubili, svjesni smo toga.

Dočekali su i Dinamovi igrači ovacije u Maksimiru, nagradila ih je publika za veliku partiju u kojoj su potpuno nadigrali Rijeku, praktički je razbili. Nikola Moro vratio je plave u igru nakon vodstva Rijeke sjajnim pogotkom.

- Ovo nam je put kako igrati. Nije nas poremetio gol Rijeke, nastavili smo s našom igrom i došli do izjednačenja. Na poluvremenu smo rekli „idemo još jače sad, još ih više stisnuti“ i zasluženo smo pobijedili. Ovo je možda i najbolja utakmica u sezoni, bili smo stvarno agresivni.

Mislite li da je riješeno prvenstvo?

- Ne bih to unaprijed govorio. Nikad se ne zna.

Je li Soudanijev pogodak presjekao utakmicu?

- Imamo problem što ne možemo zabiti iz prve šanse. Jako nam je značilo što smo onda poveli početkom drugog poluvremena – rekao je Moro.

Arijan Ademi bio je vrlo „kul“ nakon još jedne odlične povratničke utakmice.

- Najbolja utakmica? Mislim da jest, iako smo i u Rijeci dobro odigrali.

Je li gotovo prvenstvo?

- Nikad nije gotovo. Prvenstva se gube i dobijaju na malim utakmicama. Puno nam znači što nas je publika tako podržala, hvala im. Odigrali smo momčadski, od prve do zadnje minute. Soudani je iskočio, zabio dva gola, ali to je moguće samo kad igraš momčadski.

Dinamo - Rijeka
1/22

Filip Benković nije imao težak posao u obrani s Puljićem budući da je Rijeka nakon vodstva bila kao preparirani zec.

- Bila je dobra utakmica, napeta. Zaslužili smo, bili smo bolji. Istina je da djeluje da smo sad puno agresivniji od Rijeke, ali mislim da smo popravili sve segmente u odnosu na prošlu sezonu, ali imamo još puno prostora za napredak. Imamo plus devet, ali nismo još ni na pola sezone.

Toliko budući prvaci. Tko će dočekati početak kvalifikacija za Ligu prvaka, tek je listopad...

Aktualni prvaci su vjerojatno dotaknuli dno krize. Rijekin vratar Simon Sluga bio je silno ljutit.

- Previše se ovo sve skupa ponavlja. Moramo sami sa sobom riješiti probleme jer mi sami sebe pobjeđujemo. Dok ne riješimo te probleme među sobom nećemo ništa postići. Treba pokazati malo više muda i ne dati nikome da nas zajebava, da li protivnik, sudac ili netko treći. Trebamo se više naljutiti. Nije to samo danas.

Kapetan Mate Maleš pokušao je primiriti stvari:

- A što da kažem, brate? Stalno iste stvari, valjda je to sport, život. Previše smo utakmica izgubili, svjesni smo toga. Moramo u klubu svi skupa sjesti i vidjeti zašto se ovo događa. Igrači koji fale, fale puno, ali ne možemo u tome tražiti alibi.

Koliko utječu na momčad stvari tipa da dan prije derbija ostanete bez prve špice?

- Ne bih to komentirao. Moramo bez onog koga nema, na nama je da odrađujemo naš posao.

Puno izravniji bio je Filip Bradarić...

- Moramo između sebe razgovarati. Ako je Elez mogao doći sa zglobom koji je kao jabuka, onda su i neki drugi mogli biti tu.

Mislite na Gavranovića?

-  Ako je ozlijeđen, onda ne može igrati. Ali ako je Elez šepajući došao, onda je i on tu mogao biti s nama.

Je li ovo oproštaj od borbe za naslov?

- Teško je pričati o naslovu sada, iako ima još puno prvenstva za igrati. Moramo se sabrati, do četvrtka biti najbolji mogući jer nam je to još jedna važna utakmica. Nije na treneru stvar, mi igrači preuzimamo punu odgovornost, pa mi igramo. Želimo stati ispred svih, i trenera i ljudi u klubu. Mi smo krivi.

Rijeka nije dobro, valjda to sad i Mišković vidi. Keku treba netko pomoći, i to hitno.

Komentara 5

GU
General_U
19:51 28.10.2017.

kad krene loše vidi se tko su papci... bradariću to se riješava u svlačionici,a ne daješ hranu ovim hije... od piskarala!!!

Avatar Django
Django
19:17 28.10.2017.

Koji bezobrazluk. Daju gol iz zaleđa i onda se još žale na suce!?

DU
Deleted user
19:23 28.10.2017.

rijeka je izgubila od dinama u proslom kolu po meni Misko je kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije