Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Cvitanović:

Rijeka nije bila opasna, sve je bilo dio strategije

Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
28.10.2017.
u 17:31

Procijenili smo gdje su naše slabije točke, a gdje Rijekine pa smo s Gojakom i Olmom blokirali otvaranje gostujućih napada. Odlično su se kretali u tim međuzonama, a stvorili su i dobre situacije za Soudanija, rekao je trener plavih.

Dinamov trener Mario Cvitanović bio je zadovoljan nakon derbija i velike pobjede nad Rijekom (3:1).

- Rijeka većim dijelom susreta nije bila opasna po naš gol, a pogodak se dogodio nakon odbijanca. Na poluvremenu sam igračima rekao da igramo onako kako smo dogovorili i planirali. Bio sam smiren, sve je bilo dio strategije. Znali smo koje su Rijekine jače strane, a uspjeli smo ih i anulirati - rekao je Cvitanović i dodao:

- Ne bih htio da se potencira izostanak nekih Rijekinih igrača jer ona ima jasnu fizionomiju igre. 

Dinamo - Rijeka
1/22

Trener plavih bio je pun pohvala za svoju momčad.

- Igrali smo odgovorno, konkretno i onako kako smo se pripremali. Procijenili smo gdje su naše slabije točke, a gdje Rijekine pa smo s Gojakom i Olmom blokirali otvaranje gostujućih napada. Odlično su se kretali u tim međuzonama, a stvorili su i dobre situacije za Soudanija koji je imao više dodira s loptom i na kraju je nagrađen s dva gola.

Cvitanović je naglasio kako prvenstvo još nije odlučeno.

- Kraj je još daleko i ne zanosimo se s bodovnom prednošću. Želim da u svim segmentima napredujemo iz tjedna u tjedan. U utorak smo već u Novigradu gdje nas očekuje utakmica u Kupu pa potom idemo kod Slavena u Koprivnicu. Naš cilj uvijek je pobjeda i moramo shvatiti da će nas i publika nagraditi ako ćemo uvijek imati ovakav odnos prema igri - zaključio je trener Dinama.

Komentara 3

Avatar white socks
white socks
20:22 28.10.2017.

Ja se slažem s Jelačićem. Suđenje nije u redu, Dinamu i Rijeci treba oduzeti po tri boda i svirati dva jedanaesterca za Hajduk (i dodijeliti barem dva crvena kartona Hajdukovim protivnicima ma tko bili). Samo to je pravedno!

SE
senior
20:02 28.10.2017.

Što bi i zašto Dinamo bila briga sa kojim igračima će Rijeka igrati. Njezini igrači njezina briga. Dinamo samo MORA što prije iz Rijeke povući svog igrača na posudbi Pavičića. Dosta je bilo poklona igrača Kramarić, Tomečak, Lima, Maleš, Andrijašević. i još neki.

DU
Deleted user
19:12 28.10.2017.

Cvitanoviću ne lupaj, kakva taktika , Rijeka je došla bez 1/3 prvotimaca sa kojima je osvojila prvenstvo i izgubila to je jedina istina i Soudani je opet bio na vrhuncu zadatka, a tvoja taktika je smiješna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije