Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka u šoku

Mario Gavranović zbog ozljede otpao za derbi protiv Dinama

Mario Gavranović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
27.10.2017.
u 22:36

Rijeka je tako u Zagreb na subotnji derbi (15 sati) s Dinamom doputovala bez svog ponajboljeg igrača i najboljeg napadača - Marija Gavranovića

Rijeka je u Zagreb na derbi s Dinamom doputovala bez prvog napadača Marija Gavranovića

Još u četvrtak zajedno s trenerom Matjažom Kekom najavio je na konferenciji za medije utakmicu vodećih klubova HNL-a, no poslijepodne se nakon treninga požalio na bolnu zadnju ložu te ga je trener prvaka ostavio u Rijeci na dodatnim pregledima.

U svakom slučaju mali su izgledi da tijekom subotnjeg jutra dojuri u Zagreb.

Mario Gavranović
1/6

S obzirom da Rijeka ne može računati na kartonirane Mišića i Vešovića, a da će Heber i Bradarić, ako i istrče, biti jedva skrpani, jasno je da će prvaku biti jako teško u Maksimiru.

Iznenadni Gavranovićev izostanak s utakmice protiv kluba u koji bi, kako se spekulira, trebao već na zimu prijeći, nije mogao proći kod navijača Rijeke bez komentara tipa "tako mu je sugerirao poslodavac - onaj sljedeći".

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 3

DU
Deleted user
23:31 27.10.2017.

Pa ne može protiv ( uskoro ) svojih !

IV
ivanhoe1980
02:42 28.10.2017.

Sad je kao izgovor ozljeda...Rijeka je definitivno odustala od obrane prvog mjesta i sve baca na Europu.Ili je možda hercegovački ranjenik naredio tko će igrati a tko ne za Rijeku.Više me ništa ne može iznenaditi od gnjusne bratije iz Maksimira.

IK
Ikonoklast
03:37 28.10.2017.

Misko i Maminjo prskaju ocito po armadi. Stvarno im (za sad) nemoze niko nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije