Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener svih trenera

Bolesni Ćiro Blažević: Borim se, ali znam da nemam šanse. Neću dočekati svoj rođendan

Zagreb: Miroslav Ćiro Blažević i sin prošetali centrom grada
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.01.2023.
u 16:13

Jedan od najvećih hrvatskih trenera i osvajač svjetske bronce 1998. godine u Francuskoj priznao je da se bliži kraju životnog puta...

Trener svih trenera, legendarni Miroslav Ćiro Blažević u društvu svog sina svako prijepodne prošeće centrom Zagreba. Već dugo vremena se bori s rakom, ali se ne predaje iako priznaje kako nema prevelike šanse. U srijedu je u pratnji svog sina Miroslava šetao gradom, nekoliko novinara ga je pozvalo na kavu, ali Ćiro nije mogao...

24.01.2023., Zagreb - Miroslav Ciro Blazevic u pratnji sina Miroslava Blazevica prosetao gradom. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Žao mi je, sine, više ne izlazim van. Jedino još idem na infuziju. Braco me vodi, a ja se brzo umaram. Moram se odmoriti svakih pet metara. Vama je samo do za*ebancije, a ja se borim iako znam da nemam nikakve šanse. Nisam siguran da ću dočekati 9. ili 10. veljače. Drago mi je da mislite na mene, sve vas ljubim - poručio je Blažević

24.12.2022.., Zagreb - Badnje prijepodne u centru grada. Miroslav Ciro Blazevic sa sinom Miroslavom u setnji gradom. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Naime, 9. ili 10. veljače bi trebao proslaviti rođendan, službeno je u dokumentima upisano 10. veljače, no Ćiro je nekoliko puta objasnio kako se njegov otac Mato malo više zadržao u kafiću pa ga je kod matičara upisao dan kasnije.

Brončani izbornik iz Francuske otkrio je kako se mora razgibati da ne provede dan u bolovima, a sve teže ustaje iz kreveta i treba nečiju pomoć. 

- Shvatio sam da ne mogu više. I to hendikepira u mnogočemu, ali se sjetim svoje starosne dobi, i znam da se čak moram čuvati i od rekreativnih aktivnosti - izjavio je nedavno u emisiji Zdravlje na kvadrat.

Komentara 18

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
19:18 26.01.2023.

ĆIRO,puno ti hvala na ucinjenom za Hrvatsku. I ako neki misle da se radilo samo o nogometu. Nadam se da odlazak sa ovoga svijeta nebu pretezak. Drz se nas jedinstveni Ćiro.

KA
karijes
21:10 26.01.2023.

Ćiro uživaj u svakom danu koji ti je poklonjen kao i svima nama, a mi koji se ponosimo što smo ljudi, što imamo dušu vjerujemo u vječni život, tako zahvalni i tebi želimo vječni život koji si zaslužio.

NO
Nostromo
21:01 26.01.2023.

Ćiro ti si postao legenda, i ostati ćeš za uvijek legenda. Promovirao si hrvatsku kao prvi, i zauvijek ćeš biti prvi. Legende žive zauvijek, samo tijelo ima svoj rok, netko ranije netko kasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije