Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bože Miličević

Bojim se da Bandića ne zanima klub, već samo poslovni prostori

Božo Miličević
Patrik Macek
20.11.2010.
u 11:25

- Cibona se nije htjela uključiti u tranzicijsku korupciju i njima u Gradu to se nije svidjelo. Sada smo u međuvlašću i to je cirkus

Bivšeg direktora Cibone Božu Miličevića Milan Bandić smatra najvećim krivcem za nastalo stanje u Ciboni i želi ga vidjeti u Remetincu. No ni ovaj njemu ne ostaje dužan:

– Bojim se da ga zanimaju samo Cibonini poslovni prostori. Stavio je plombu na nekretnine kao da je to njegova ćaćevina. Strah me je da ih nije nekome obećao, pratit ćemo to, a možda ga je netko i ucijenio.

Bandić je u sukobu s Miličevićem otkako je postao gradonačelnik.

– Bandić voli poslušnike, a ja takav nisam. Kako su se tome odnosu odupirali i ljudi koje je nalogom postavio u klub, jer su shvatili da to nema smisla, počeo se i njima svetiti preko leđa kluba.

Na tezu da je on napravio pola današnjeg duga i da je pobjegao s mjesta nesreće, Bože kaže:

– Moj ugovor istekao je 21. srpnja 2009. Za 20 godina napravio sam dug od milijun eura, a ovi poslije mene za 10 mjeseci napravili su tri milijuna. Ništa nisam prodao od nekretnina kojima je vrijednost samo rasla.

Miličević tvrdi da je pljačkanje Cibone počelo 2000. godine, kada je Grad klubu oduzeo Tuškanac.

– Time je klub izgubio tri milijuna eura. Zapravo, Cibonu se sustavno kralo, odnosno izmišljenim kriterijima cijelo vrijeme zakidalo, o čemu je odlučivao jedan čovjek. Cibona se nije uključila u tranzicijsku korupciju i to im nije odgovaralo. Neka sve vrate što su ukrali i Cibona neće imati ni lipe duga. Osim toga, neka ne postavljaju za direktora Bandićeva čovjeka jer kada on ode s mjesta gradonačelnika, opet će u klubu nastati kriza – ističe Miličević.

Komentara 9

Avatar rajon rondo
rajon rondo
12:20 20.11.2010.

bozo milicevic je grobar cibone,nadam se da uskok zna njegovu adresu stanovanja.zapravo me cudi da je jos na slobodi a ne u remetincu.

OS
osijek68
12:37 20.11.2010.

Koja katastrofa. Iznajmljivali su nekretnine vrijedne nekoliko milijuna eura, dobijali lovu od grada, sponzora, ulaznica, tv prava i nasli se pred stecajem. Pa kolike su si place dijelili, a nista nisu osvojili u 20 godina-hrv ne racunam. Ili su lovu trpali u dzep!? Jednostavna matematika, nije mi samo jasno zasto treba toliko vremena da se klupko odmota.

TA
tapiros
12:02 20.11.2010.

Božo spominje Tuškanac i izgubljenih 3 mil. eura i kasnija zakidanja. Da je to i istina onda bi Cibona bila u minusu od oko 20-30 milijuna. No kako Božo onda objašnjava minus od 60ak milijuna iu kojemu je Cibona? I kada se zadnji put čulo za Božo do danas? Sakrio se u mišju rupu nakon što je uništio Cibonu - potpuno isti scenario koji je napravio i Nadan Vidošević kada se povukao iz Hajduka i ostavio Hajduk u golemim dugovima a sezonu prije Hajduk igrao 1/4 lige prvaka i zaradio ogromne pare + sezona kasnije prodaja najboljih igrača = prazna kasa?!?!?! Čudna matematika. Nadam se samo da se Božo neće izvuči kao i Vidošević - odnosno nadam se da Božo nema tako jaku političku podršku kao što je ima Vidošević. Došta je više grobara u sportu, gospodarstvu i svim ostalim porama HR života!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije