Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI HENDIKEP

Bogdanović završio u bolnici, strahuje se da ima potres mozga!

Bojan Bogdanović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/4
05.09.2015.
u 23:25

U petoj minuti treće četvrtine išao je na prodor u jednoj polukontri Hrvatske, da bi ga Nebojša Joksimović pomalo grubo faulirao

Hrvatska je pobijedila Sloveniju 80:73 na otvaranju Europskog košarkaškog prvenstva i imala je potporu 15 tisuća navijača u zagrebačkoj Areni, ali slavlje upropaštava ozljeda našeg najboljeg igrača - Bojana Bogdanovića.

U petoj minuti treće četvrtine išao je na prodor u jednoj polukontri Hrvatske, da bi ga Nebojša Joksimović pomalo grubo faulirao pa se naš reprezentativac našao na parketu i pad je bio više nego neugodan jer udario je Bogdanović snažno potiljkom o parket i više se nije dizao.

Sjedio je na klupi još 12 minuta, okružili su ga liječnici i zaključili da je najbolje prevesti ga u bolnicu kako bi se utvrdilo što je. A prve prognoze kažu da je riječ o potresu mozga. Ako je tako, Bogdanovića teško da ćemo vidjeti više na ovom prvenstvu i to je veliki hendikep.

Do ozljede je postigao devet poena i imao dva skoka.

>> Startali smo pobjedom! Hrvatska u punoj Areni svladala Sloveniju

>> Evo tko je sve od poznatih došao na utakmicu Hrvatske i Slovenije

>> Srbija pobjedom protiv Španjolske potvrdila da ide po zlato!

Komentara 31

L0
luena 01
23:48 05.09.2015.

Potres mozga ne prolazi preko noci.... Bojan ce nam nedostajat ali mora se i bez njega, zdravlje je ispred svega...

Avatar man_cro
man_cro
23:40 05.09.2015.

Šteta...nadam se da će hercegovačka glava to izdržati jer bez njega nam drastično padaju šanse. Nije uopće trebao ni ići na proboj kad su bili 3 na 1 al kaj ćeš...ponese atmosfera.

DU
Deleted user
23:32 05.09.2015.

nezgodan pad, steta..samo da se oporavi i sve bude u redu sa njim..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije