Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Bogdanović zabio 18 u porazu Utaha, Zubac pet u porazu Clippersa

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
31.01.2020.
u 10:36

Utakmica je odigrana u Staples Centru i igrači Clippersa su odali počast Kobeu Bryantu, legendi koja je tragično izgubila život u nedjelju u padu helikoptera

Denver Nuggets su kod kuće pobijedili Utah Jazz Bojana Bogdanovića sa 106-100, a hrvatski je košarkaš u porazu svoje momčadi ubacio 18 koševa, dok su Sacramento Kingsi sa 124-103 nadigrali LA Clipperse. Ivica Zubac zabio je pet poena. 

Bogdanović je odigrao 35 minuta za Utah, a u tom je vremenu do 18 koševa stigao uz šut iz igre 6/14, za trice 6/10, pridodavši tome šest skokova i jednu asistenciju. Najbolji strijelac poraženih Jazzera, kojima je ovo treći uzastopni poraz, bio je Rudy Gobert s 21 ubačajem i 11 skokova. Nikola Jokić je predvodio Denver s 28 koševa i 10 asistencija, a Will Barton je dodao 18 koševa.

Sacramento Kings su gostima sa 124-103 nadigrali Los Angeles Clipperse, a De'Aaron Fox je za pobjedu ubacio 34 koša uz osam asistencija.

Clippersi su igrali bez Kawhija Leonarda, a Paul George, koji se vratio na teren nakon pauze od deset utakmica, ubacio je samo osam koševa. Zubac je na terenu proveo 22 minute, a pet koševa do kojih je došao uz užasno loš šut iz igre 1/7, upotpunio je s deset skokova, tri asistencije jednom ukradenom loptom i jednim blokom. 

Utakmica je odigrana u Staples Centru i igrači Clippersa su odali počast Kobeu Bryantu, legendi koja je tragično izgubila život u nedjelju u padu helikoptera. Tijekom zagrijavanja košarkaši Clippersa su nosili majice s brojevima 8 i 24 koje je nosio Bryant, a gledateljima je u "kući koju je sagradio Kobe" pušten video u kojem je narator bio Paul George. Govoreći o svom omiljenom igraču, "o svom Michaelu Jordanu" George je pozdravio "čudesnog igrača koji je postao fenomen, a zatim i nacionalna ikona".

Toronto Raptors su u gostima sa 115-109 bili bolji od Cleveland Cavaliersa, što im je deveta pobjeda zaredom, a do pobjede ih je vodio Serge Ibaka sa 26 poena. Kyle Lowry je dodao 23 koša, od čega 14 u trećoj četvrtini, a Pascal Siakam 19. Kevin Love i Collin Sexton su bili najbolji u redovima Clevelanda sa po 23 koša svaki. Ante Žižić nije igrao za Cleveland.Boston Celtics su sa 119-104 pobijedili gostujuće Golden State Warriorse, Atlanta Hawks su kod kuće sa 127-117 bili bolji od Philadelphia 76ersa, a Washington Wizards su sa 121-107, također kod kuće, svladali Charlotte Hornetse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije