Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERO BOMBARDERO

Bočkaj: Rekao sam zbogom tulumarenju i alkoholu, želim zamijeniti Oršića

Zagreb: Nogometaši Dinama otputovali u London na utakmicu Lige prvaka protiv Chelsea
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
11.01.2023.
u 16:10

- Kad momčad radi kao naša, opet će se naći neki pojedinac koji će bušiti protivničke mreže. Staviti šlag na tortu. Volio bih da sam to ja! Međutim, s obzirom na to kako smo dobri, možda neće samo jedan igrač iskočiti, nego više njih - objasnio je Petar.

Dinamo je transferom ponajboljeg pojedinca Mislava Oršića u Southampton oslobodio poziciju na lijevom krilu, za koju će se boriti nekoliko igrača maksimirskog kluba. Modri imaju čak pet krilnih napadača željnih dolaska na Oršino mjesto u prvom sastavu - Darija Špikića, Luku Menala, Antonija Marina, mladog Gabriela Rukavinu, a ovdje je i Petar Bočkaj, iako prvenstveno igra na beku. 

>> Leipzig objavio kako izgledaju Gvardiolove noge: Navijači komentiraju u nevjerici

Popularni Pero Bombardero u 19 je nastupa u tekućoj sezoni zabio četiri pogotka i pet puta asistirao, a dvaput je u HNL-u u jednoj utakmici upisao i gol i asistenciju, protiv Istre 1961 i Slaven Belupa. Modri broj 12 dotaknuo se u intervjuu za SN brojnih tema pa tako, između ostalog, želje da zamijeni Oršića, kao i svog privatnog života

- Mislav je sjajan igrač, ali mislim da nakon njegovog odlaska neće biti problema. Zašto tako mislim? Pa, zato jer vidim ovu našu momčad. Sjajno se radi, ima tu ogromne kvalitete, a na koncu momčad izbacuje pojedinca. Svaka čast Orši, zabijao je puno, zabijao je nemoguće, kad god je bilo gusto i kad je trebalo. Zaslužio je Premiership, svu sreću mu želim. Čuli smo se, mi smo si jako dobri. No, ponavljam, kad momčad radi kao naša, opet će se naći neki pojedinac koji će bušiti protivničke mreže. Staviti šlag na tortu - rekao je pa dodao:

- Volio bih da sam to ja! Međutim, s obzirom na to kako smo dobri, možda neće samo jedan igrač iskočiti, nego više njih. Imamo momčadsku kvalitetu i možemo pokriti Oršićev izostanak. Bit ćemo dobri, jako dobri na proljeće.

24.08.2022., stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica doigravanja za UEFA Ligu prvaka, GNK Dinamo - FK Bodo/Glimt. Petar Bockaj Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Bočkaj (26) u prošlosti je postao poznat i po događajima izvan terena. Ipak, ističe kako se smirio i danas više nije isti. 

- Živim skroz sportski. Rekao sam zbogom tulumarenju, zbogom alkoholu! Nisam popio kap alkohola od 1. siječnja prošle godine. Dosta je bilo mladenačkih gluposti. Prerastao sam to. Imam divnu obitelj, krasnu djecu, imam se za što boriti. Ne smijem nikad više priuštiti sebi i njima ono što sam radio kad sam bio mlađi. Posvećen sam osim obitelji samo nogometu. Nogomet mi je jedino bitan, želim napraviti nešto veliko - zaključio je. 

 

 

Komentara 4

VA
Varosanin
16:34 11.01.2023.

Bockaju. Odlican si prema naprijed ali trebas poboljsati obrambene zadatke jer veca si rupa od Orsica i drugi trebaju te pokrivati.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:23 11.01.2023.

INA - život u pokretu

JU
juma
17:27 11.01.2023.

Nešto dugo traje taj oproštaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije