Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U JAPANU

Slavni sportaš borio se s medvjedom! Evo kako je prošao

Bob Sapp
Foto: Printscreen Youtube
31.12.2017.
u 22:14

Sapp i medvjedi ušli su u kavez u kojem su bili odvojeni pregradom. Tu su pregradu morali gurati do određene granice kako bi došli do pobjede

U Japanu je danas, osim Mirka Filipovića, nastupao još jedan poznati borac - Bob Sapp (44). No, on se borio s medvjedom (!) što je najbolji pokazatelj u kojem je smjeru otišla njegova karijera.

Japanci su spektakularno najavljivali ovaj meč, ali do danas nije bilo poznato na koji će način izvesti borbu čovjeka i grizlija.

 

Na kraju su Sapp i medvjedi ušli u kavez u kojem su bili odvojeni pregradom. Tu su pregradu morali gurati do određene granice kako bi došli do pobjede. Sapp je imao i odreske na prsima i kameru na glavi.

Na kraju je slavio medvjed, a Amerikanac je morao bježati iz kaveza kako bi izbjegao ozbiljne ozljede.

Komentara 12

DU
Deleted user
10:10 01.01.2018.

obojica imaju zavidne karijere-jedan čačka "mečku" pod plećku,a drugi mesari djedice-najtužnije u svemu tome je što se ta nasilja uporno guraju u rubriku sport. "sport"bi bilo prikladnije

UV
uvijekžedan
10:27 01.01.2018.

i zlostavljanje životinja postaje "sport".

ME
Merlin
12:32 01.01.2018.

debili....jadan medo, to treba prijavit, ovo je jedno posve nerazumno i besmisleno zlostavljanje životinja. žal mi je kaj medo nije probil ogradu i satral ovog budalaša. baš bi užival. ozbiljno ovo kažem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije