Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale Amerikanaca

Bleacher: Mandžukić zaslužuje veći ugled, on je svjetska klasa

'Munich's Mario Mandzukic reacts during the German Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hannover 96 at Allianz Arena in Munich, Germany, 24 November 2012. Photo: TOBIAS HASE (ATTENTION: EMBA
DPA/Pixsell
25.02.2013.
u 16:11

"Mandžukić je odmah iza Falcaa i Van Persieja po produktivnosti, a ispred njih je kad je u pitanju držanje lopte"

Odlična forma Marija Mandžukića nikoga nije ostavila ravnodušnim, svi ga hvale, pa tako i poznati američki portal Bleacher Report. Amerikanci su našem reprezentativcu posvetili veliki članak, a na samom početku podsjećaju kako je Mandžukić na početku sezone doveden iz Wolfsburga u Bayern kao zamjena za Gomeza. Međutim, on je sve iznenadio...

"'Ne samo da je postigao devet pogodaka u prvoj polovici prvenstva, nego je pokazao da, za razliku od Gomeza, zna držati loptu. Mandžukiću možda nedostaje Gomezov instinkt za golove, ali njegova vještina osvajanja lopte i kretanje bolji su. Oduševio je sve u klubu", dio je njihova članka.

Pa, iako je Mandžo vodeći strijelac Bundeslige, a dokazao se i na Euru, nitko ga ne svrstava u napadače svjetske klase.

"Gledajući po Europi, malo je napadača koji su produktivni poput Mandžukića, a još ih manje ima njegov set vještina. Robin van Persie i Radamel Falcao zabijaju puno golova i uredno su nagrađeni naslovnicama. Mandžukić je odmah iza njih po produktivnosti, a ispred njih je kad je u pitanju držanje lopte, no svejedno je autsajder u raspravama o najboljim svjetskim napadačima. Krajnje je vrijeme da dobije ugled koji zaslužuje'".

>>>Mandžukić u Bildu među strijelcima iako nije igrao

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Idler 3
Idler 3
18:26 25.02.2013.

Drag je i meni Mandžo, od srca mu želim ove sezone i titulu i barem finale LP.....al Ameri i nogomet ???

BR
brcak108
16:34 25.02.2013.

Dzeko je bolji !!

Učitelj
08:02 26.02.2013.

Salutiram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije