Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U HNL-u

Bivši kapetan Hajduka o VAR snimkama: Kao da pet prijatelja nakon desete runde komentiraju utakmicu

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
28.02.2024.
u 09:50

"Utakmica je imala zanimljivu uvertiru koju moramo spomenuti, bila je to tema dana, audio zapis VAR sobe u Varaždinu, u kojoj suci komentiraju nekoliko spornih situacija na štetu Hajduka i koja nam je pojasnila o kako ozbiljnoj organizaciji se radi", stoji u komentaru Hrvoja Vejića

Hajduk je u utorak u polufinalu Hrvatskog kupa svladao Varaždin s visokih 5:0 i tako učinio još jedan korak ka obrani naslova. Utakmica je za bijele imala dodatni značaj obzirom da su upravo protiv Varaždina, nekoliko dana prije, primili težak udarac ispustivši važne bodove u utrci za naslov prvaka Hrvatske.

Međutim, remi u Varaždinu (1:1) i golijada na Poljudu potisnute su u drugi plan zahuktavanjem skandala s curenjem snimki iz VAR sobe. Na subotnjoj utakmici poništen je gol Marka Livaje za preokret u 81. minuti, a neki su smatrali da su oštećeni i u drugim situacijama. Točnije, smatraju da je golu Varaždina prethodio prekršaj na Marku Livaji te da im neopravdano nije dosuđen penal zbog igranja rukom. 

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/26

Predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Bruno Marić, će zbog cijele situacije održati izvanrednu konferenciju za medije od 11.00 sati. Možete ju uživo pratiti na portalu Večernjeg lista. U međuvremenu se na situaciju u svome komentaru jučerašnje utakmice osvrnuo bivši kapetan Hajduka, Hrvoje Vejić.

VEZANI ČLANCI:

"Utakmica je imala zanimljivu uvertiru koju moramo spomenuti, bila je to tema dana, audio zapis VAR sobe u Varaždinu, u kojoj suci komentiraju nekoliko spornih situacija na štetu Hajduka i koja nam je pojasnila o kako ozbiljnoj organizaciji se radi. Lako za to što ljudi nemaju pojma što rade, nego je sam način komunikacije spektakularan i potpuno u skladu sa stanjem u našem nogometu.

Imao sam osjećaj da se pet dobrih prijatelja našlo u gostionici 'Kod dva goluba' i nakon desete runde komentiraju ono što vide na terenu. Bilo je tu suza, smijeha, psovki, navijanja, baš kako i dolikuje prigodi. Nedostajalo je samo da netko pusti Stavrosovu 'Kad se prijatelji rastaju', jer je jasno da je vrijeme da se neki rastanu."

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Komentara 2

EJ
ejStef
10:15 28.02.2024.

A jesu malo "posebni" u Hajduku. U skladu one poslovice koja završava sa ... svaka dlaka smeta... Komunikacija između sudaca je interna komunikacija, a konačnu odluku donosi glavni sudac. Ovi iz VAR sobe mu mogu ukazati na nešto, a on to provjerava, prihvaća ili ne. Način komunikacije tu uopće nije bitan, bitan je rezultat. A rezultat u konkretnoj utakmici je bio 3 ispravne odluke.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:31 28.02.2024.

A kaj da izađu podaci kolko su jajdukovci plaćali za izmišljene penale? Poznata kultura u dalmatinerlandu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije