Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje u studenom

Bišćan objavio popis za završetak kvalifikacija

Igor Bišćan
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
27.10.2020.
u 16:17

Na tablici četvrte kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo vodi Češka sa 18 bodova iz devet utakmica, ispred Škotske (17), Hrvatske (16), Grčke (13) i Litve (7), koje su odigrale po osam susreta

Hrvatska U-21 okupit će se 9. studenog u Zagrebu kako bi se pripremila za sljedeće dvije kvalifikcijske utakmice za Euro, a izbornik Igor Bišćan je pozvao 23 igrača, dok su pretpozivi upućeni još petorici igrača.

Mladi će Vatreni prvu utakmicu igrati protiv Škotske 12. studenog, a drugu kvalifikacijsku utakmicu u studenom, i posljednju utakmicu u tekućem ciklusu kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo, odigrat će  u Puli, 17. studenog protiv Litve.

Na tablici četvrte kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo vodi Češka sa 18 bodova iz devet utakmica, ispred Škotske (17), Hrvatske (16), Grčke (13) i Litve (7), koje su odigrale po osam susreta. Na posljednjem mjestu u Skupini 4 nalazi se San Marino s devet odigranih utakmica bez osvojenih bodova.

Na završni turnir U-21 Europskog prvenstva plasirat će se devet pobjednika skupina, kao i pet najboljih drugoplasiranih momčadi. Uz 14 reprezentacija koje će se plasirati na EP kroz kvalifikacije, na završnici će sudjelovati domaćini Mađarska i Slovenija.

Vratari: Adrian Šemper (Chievo Verona), Ivan Nevistić (Ajax), Dominik Kotarski (Rijeka)

Braniči: Borna Sosa (Stuttgart), Boško Šutalo (Atalanta), Marin Šverko (Sarrbruckern), Martin Erlić (Spezia), Joško Gvardiol (Dinamo), David Čolina (Hajduk), Bruno Bogojević (Slaven Belupo), Mario Vušković (Hajduk)

Veznjaci: Luka Ivanušec (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo Moskva), Lovro Majer (Dinamo), Kristijan Bistrović (CSKA Dinamo), Darko Nejašmić (Hajduk), Ivan Lepinjica (Rijeka), Neven Đurasek (Varaždin)

Napadači: Sandro Kulenović (Rijeka), Petar Musa (Slavia), Dario Špikić (Gorica), Dario Vizinger (Wolfsberger), Marko Divković (DAC Dunajska Sreda)

Pretpozivi: Ivan Dolček (Hajduk), Mihael Žaper (Osijek), Luka Hujber (Istra 1961), Daniel Štefulj (Rijeka), Matej Vuk (Istra 1961)

Ako vjeruješ u pobjedu reprezentacije, pregledaj Germania ponudu i dodatno zarazi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije