Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio sve

Bild: Gomez može samo gledati kako Mandžo nemilice zabija

Mario Mandžukić (1)
Reuters
28.09.2012.
u 11:44

Mario Mandžukić pokazao se boljim od očekivanja, zabija kao Gomez prošle sezone

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić i dalje je jedna od glavnih tema u Njemačkoj. Odličnim početkom svoje karijere u Bayernu "kupio" si je naslovnice. Nitko nije očekivao da će Mandžo tako brzo postati idol navijača, posebno jer se vjerovalo da će minute dobivati na kapaljku kraj Marija Gomeza. Međutim, njemački reprezentativac se ozlijedio, a Mandžukić je minutažu iskoristio fantastično. Iako je Gomez već dvije sezone najbolji strijelac Bayerna i mreže je tresao nemilice, mnogi u Njemačkoj tvrde da će ga i nakon povratka u momčad čekati – klupa. A kada će se uopće vratiti na travnjak, još se ne zna.

– Želimo stvoriti dobre temelje da se Mario bez ikakva rizika može vratiti na teren. Moramo biti oprezni – objasnio je Bayernov liječnik dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

Bild piše da je Gomez počeo lagano trčkarati, a da bi se utakmicama mogao vratiti za tri tjedna.

– Jedna je stvar sigurna. Mario Mandžukić pokazao se boljim od očekivanja. S pet je pogodaka na čelu bundesligaške ljestvice strijelaca, a ukupno je postigao osam golova u osam službenih utakmica. Zabija kao prošle sezone Gomez koji to trenutačno može samo gledati – stoji u zaključku Bildove priče.

Jedna je stvar sigurna. Mario Mandžukić se pokazao boljim od očekivanja. S pet je pogodaka na čelu bundesligaške ljestvice strijelaca, a ukupno je postigao osam golova u osam službenih utakmica. Zabija kao prošle sezone Gomez koji to trenutno može samo gledati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije