Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠARIĆ ODLAZI?!

Bila je ovo vjerojatno moja posljednja utakmica za Cibonu

Dario Šarić (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
11.06.2014.
u 11:30

– Sve ćemo znati za pet dana – rekao je vidno razočarani 20-godišnji Šibenčanin

Cibonin najveći talent od doba Dražena Petrovića u svakom je slučaju Dario Šarić, a izjave u kojima potvrđuje da će ostati još najmanje sezonu pod Tornjem sve su oduševile, dok se nešto nije promijenilo – na lošije.

Nakon poraza od Cedevite u finalu košarkaškog prvenstva Hrvatske, Šarić je izjavio da je to vjerojatno bila njegova posljednja utakmica u dresu Cibone. Teško je ne pomisliti da stvar nije u novcu, odnosno prekršenim obećanjima gradskih čelnika.

– Sve ćemo znati za pet dana, ali ovo je vjerojatno bila moja posljednja utakmica za Cibonu – odgovorio je novinarima Dario Šarić.

I nitko mu ne može zamjeriti, Ciboni je donio prvi naslov u povijesti ABA lige, vodio je limitiranu momčad bolje no što je itko mogao očekivati i s obzirom na to da situacija nije bajna, zašto bi trošio vrijeme i stagnirao ako može zaigrati u jednom od najjačih klubova Europe Anadolu Efesu. Ili možda u NBA ligi jer ovog ljeta ide na draft.

Mnogo je opcija za nastavak karijere 20-godišnjeg Šibenčanina, a ona najneizglednija jest ostanak u Ciboni, što je velika šteta. Ali ako Grad ne zna cijeniti što ima, naći će se oni koji znaju. Ne samo u vezi sa Šarićem, otići će i Jerel Blassingame ako mu ne isplate dugove, a zna se da je nakon Šarića bio najvažniji u redovima vukova.

Zagrepčani su se baš navikli na lijepe dane pod Tornjem, punili su tribine, a oni koji sve vode ponovno su to upropastili...

>> Šarić će odmah u NBA ako ga uzmu Celticsi ili Lakersi

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:54 11.06.2014.

Draxen Petrovic nije Cibonin, nego Sibenkin talent. U ciboni je "prebjegao" nakon lazi celnicima Sibenke kao gotov igrac.

VK
vječni krojf
09:12 12.06.2014.

Da Ironman Drazen Petrovic nije Cibonin.On je iz Sibenika stvarno dosao kao gotov,imao je sve i glavu i ruke i noge,samo kao kosarkas nikako nije bio gotov igrac.Nemoj iznositi gluposti,da nije dosao u klub kao Cibona tko zna kakav bi bio igrac.On je Cibonin,Cibona je bila njegova.Mnogo je talenata bilo ali su mnogi i propali igrajuci u krivim klubovima.

HR
hr76
16:22 13.06.2014.

Teško je ne pomisliti da stvar nije u novcu? Valjda bi rečenica trebala biti - teško je ne pomisliti da je stvar u novcu?! Inače, šteta što ne cijene u klubu jednog takvog talenta, a ja jedva čekam da ga vidim u reprezentaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije