Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOTW

Benzema na meti Manchester Uniteda

Karim Benzema
Reuters
03.05.2010.
u 13:09

Britanski tabloid News of the World piše da je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson spreman platiti barem 20 milijuna funti (možda i više) za otkup ugovora Realovog napadača i francuskog reprezenattivca Karima Benzeme.

Manchester United je na svom radaru Benzemu imao još u vrijeme dok je igrao u Lyonu, no, prošlog ljeta je izgubio utrku s Realom za usluge mladog francuskog napadača. Benzema je u Real prešao u istom prijelaznom roku u kojem je s Old Trafforda na Santiago Bernabeu preselio i Porugalac Cristiano Ronaldo.

Benzema se u svojoj prvoj sezoni u Realu nije naročito istaknuo, zabio je tek sedam golova u 23 prvenstvena nastupa, te jedan pogodak u pet utakmica Lige prvaka, a Ferguson želi ojačati svoju napadačku liniju.

Izvršni direktor kluba David Gill tvrdi da novac za dovođenje pojačanja neće predstavljati problem.

- Mogu vas pogledati u oči i reći vam da imamo novac za pojačanja. Već smo diskutirali i o igračima koje želimo dovesti, ali znate da nikada nije bilo u našoj maniri da govorimo o imenima, pa nije ni sada – izjavio je Gill.

Ferguson je dvojicu novih igrača za sljedeću sezonu već potpisao. Meksičkog napadača Javiera Hernandeza platio je 8 milijuna funti, a mladog Fulhamovog braniča Chrisa Smallinga 10 milijuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije