Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči zadnjeg kola

Belgijski mediji: Ovo je plan za zaustaviti i pobijediti Hrvatsku, imaju slabe bokove

KATAR 2022 - Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Goran Stanzl/PIXSELL
29.11.2022.
u 08:56

Novinari iz Belgije analizirali su igru Hrvatske i označili pet stvari koje bi mogle donijeti pobjedu crvenim vragovima

Vatreni u četvrtak od 16 sati igraju odlučujuću utakmicu trećeg kola protiv Belgije, nalazimo se na vrhu tablice s četiri osvojena boda dok Belgijci imaju tri. 

Pobjeda protiv vatrenih Martinezovim trupama bi osigurala prolazak u drugi krug, ali računamo kako ćemo pokazati da smo bolja momčad.

Uoči utakmice s Hrvatskom belgijski list Nieuwsbald je stavio pet savjeta prema kojima Belgijci mogu pobijediti Hrvatsku.

>> VIDEO: 'Ovo je čudo, takav igrač rodi se jednom u 50 godina! Dalić? Njega nitko nikad neće skinuti!'

Pod točku jedan stavili su suradnju Matea Kovačića i Luke Modrića, Belgijanci su svjesni kako imamo vrhunsku veznu liniju, a ključnim smatraju zaustavljanje Luke i Kove.

Druga točka odnosi se na to da ne smiju, kako oni kažu, podcijeniti  Kramarića i Livaju koje ne smatraju poznatima, a pokazali su se vrlo opasnima protiv Kanade.

Treća točka odnosi se na to da Hrvatska stvara orkestrirani kaos, žele reći da hrvatski nogometaši često mijenjaju pozicije u igri, a time su zbunili i naštetili Kanadi.

Četvrta točka odnosi se na ranjivost hrvatske reprezentacije na bokovima, Belgijanci su označili Sosu i Juranovića slabim točkama vatrenih.

Peta točka odnosi se na Luku Modrića koji je dobio žuti karton protiv Kanađana, a njihovi mediji smatraju da će Luka biti oprezan te da će radi toga izostati uobičajeni angažman.

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 8

DU
Deleted user
09:05 29.11.2022.

Interesantno da su se naši portali toliko raspisali o ciganima i Brazilu te kanadskom golmanu i njegovoj duševnoj patnji, a niti slova o strašnim nasilnim scenama ,vandalizmu i nasilju koje su prouzročili marokanski imigranti na ulicama Brisela i u Nizozemskojoj nakon pobjede nad Belgijom! To se gura pod tepih i sad se tu daje nekakva besmislena "analiza" u ovom članku!

Avatar southman
southman
09:07 29.11.2022.

Najveći strah Belgije krije se u činjenici da će im Marokanci srušiti Brisel ako oni prođu a Belgijanci ispadnu, što ej vrlo realno.

ST
stefj
10:08 29.11.2022.

Sosa i Perišić su OK, tamo nije propusno, propusna je desna strana kada je tamo Kramarić. Ne samo da je to igrač manje u obrani, nego Krama smeta i Juranoviću kada krene naprijed... Taj dio je proradio tek kada je Dalić prebacio Modrića na desno, a Kramarića pomaknuo naprijed, tako da Livaja nije više bio sam... S Kramarićem kao desnim krilom krenou je i u prvo i u drugo poluvrijeme, to je period kada je Kanada prijetila. Uostalom, dali su i jedini gol ikada na svim SP na kojima su bili... Protiv Belgije samo oprezno, najgore bi bilo podcijeniti ju, kao što mediji nešto petljaju u zadnje vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije