Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedna šetnja

BBB zbog uprave i privatizacije kluba ne dolaze u Maksimir

BBB korteo
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
17.03.2018.
u 14:36

Dinamovi navijači nezadovoljni su dugogodišnjim radom klupske uprave, ovoga puta najviše zamjeraju najavljenu privatizaciju kluba

Ne prodaje se svetinja! Tako su Bad Blue Boysi, navijačka skupina zagrebačkog Dinama, koji danas slave 32. rođendan, nazvali prosvjednu šetnju u 17 sati od Kvaternikova trga do stadiona u Maksimiru. I to u isto vrijeme kada će Dinamo početi svoju utakmicu protiv Rudeš.

Dinamovi navijači nezadovoljni su dugogodišnjim radom klupske uprave, ovoga puta najviše zamjeraju najavljenu privatizaciju kluba. Smatraju da u dvije godine nisu čuli nijedan valjan razlog da se to dogodi.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:28 17.03.2018.

bbb udruga na aparatima

AS
atilla sb 1986
15:23 17.03.2018.

bbb todorici tj dosadni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije