Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti kritika

Bayern zaprijetio Riberyju: tako više nemoj slaviti pogotke!

Franck Ribery
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.04.2018.
u 13:02

Bayernovi čelnici su Riberyju zaprijetili kaznom nastavi li i dalje koristiti 'A-OK' kod proslave pogodaka

U prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka Bayern večeras u Allianz Areni igra protiv madridskog Reala (20.45 sati).

Naravno, Bavarci se nadaju pobjedi, a njemački Bild je objavio vijest kako su u Bayernu, navodno, Francku Riberyju (35) zabranili karakterističnu proslavu pogotka.

Franck Ribery
1/12

Naime, Francuz često kod proslave gola prstima pokaže 'A-OK', a ta je gesta uvredljiva u nekim istočnoeuropskim zemljama kao i u nekim dijelovima Južne Amerike. I mnogi njegovi sunarodnjaci kritizirali su taj način proslave pogotka.

Englezi i Nijemci u tome ne vide ništa loše. No neki takav način proslave smatraju kao napad na homoseksualce. Bayernovi su čelnici Riberyju zaprijetili kaznom nastavi li i dalje koristiti 'A-OK' kod proslave pogodaka.

Franck Ribery je u Bayernu već 11 godina, a ovog bi ljeta trebao produžiti ugovor na još jednu sezonu.

Komentara 3

PI
Penava ivan
13:15 25.04.2018.

Di ces veceg pedera od njega...

Avatar poljicanin
poljicanin
16:57 25.04.2018.

Ionako glup čovjek u svakom pogledu.Igra za Bayern 11 godina a kad zine nešto na njemačkom jeziku kao da je tek dva tjedna u Münchenu...

KU
kupatilo
13:40 25.04.2018.

To pozdravlja svoje.Oa jel demokracija.Valjdase danas sve smije ilije upravo suprotno pa sve vise toga nesmije a sve u svrhu zastite manjine ali financijski mocne manjine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije