Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE SAPUNICA

Barcelona "podebljala" ponudu za Lewu, ali nije ni blizu onoga što Bayern traži

UEFA Nations League - Group D - Poland v Belgium
KACPER PEMPEL/REUTERS
29.06.2022.
u 12:21

Poljak je javno rekao krajem svibnja da želi napustiti Bayern ovo ljeto, ali do sada čelnici kluba ne popuštaju i tvrde kako ne dolazi u obzir da puste najboljeg strijelca prije isteka njegovog ugovora.

Barcelona je podigla svoju ponudu minhenskom Bayernu za Roberta Lewandowskog na 40 milijuna eura plus pet milijuna eura bonusa, pišu u srijedu njemački mediji među kojima je i visokotiražni Bild.

Nakon što su ponudili najprije 32 milijuna, pa 35 milijuna Katalonci su još jednom povećali ponudu.

Prema pisanju Bilda Bayern traži 60 milijuna eura za dvaput najboljeg nogometaša svijeta u izboru Fife (2020. i 2021.), kojem ugovor s bavarskim klubom ističe sljedeće sezone kada će imati 34 godine.

Osim toga, dovođenje Lewandowskog ovisi o još jednim pregovorima. Naime, prema pisanju medija, Barcelona bi mogla prodati Nizozemca Frenkieja de Jonga Manchester Unitedu za 65 milijuna eura i tako doći do sredstava za Lewandowskog.

Poljak je javno rekao krajem svibnja da želi napustiti Bayern ovo ljeto, ali do sada čelnici kluba ne popuštaju i tvrde kako ne dolazi u obzir da puste najboljeg strijelca prije isteka njegovog ugovora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije