Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUS OTIŠAO, MESSI OSTAO

Barcelona nakon debakla s Anfielda otišla bez Messija, otkriveno je zašto!

Messi
Foto: Pixsell/Reuters
1/7
08.05.2019.
u 08:11

Messi nije htio razgovarati s novinarima nakon utakmice već je samo prošao pokraj njih s rukama u džepovima

Barcelona je sinoć senzacionalno na Anfieldu izgubila od Liverpoola s 4:0 koji je tako nadoknadio 0:3 iz prve utakmice i prošao u finale Lige prvaka.

Katalonci su nakon susreta bili toliko utučeni da je autobus Barcelone napustio stadion bez najboljeg igrača Lionela Messija.

Naime, španjolski mediji pišu da je Messi morao na dopinšku kontrolu, a ostatak momčadi otišao je u zračnu luku. Nisu čekali Argentinca iako to obično nije slučaj.

S druge strane, Messi nije htio razgovarati s novinarima nakon utakmice već je samo prošao pokraj njih s rukama u džepovima. No zato je Luis Suarez rekao:

– Moramo sada biti spremni na kritike koje će doći sa svih strana. Jako smo tužni i ovo nas boli.

Bivši napadač Liverpoola zatim je naglasio:

– Kod njihova četvrtog gola izgledali smo kao školarci. Na isti način ispadamo drugu godinu zaredom i to je nedopustivo. Moramo razmisliti o mnogim stvarima. Trener nije kriv, mi smo igrali utakmicu.

Oglasio se i trener Ernesto Valverde.

– Ne znam hoće li ovo utjecati na moj status, ali što je, tu je. Trener mora preuzeti odgovornost. Ovo je jako bolno, posebno za naše navijače. Iznenadili su nas kod četvrtog kola, mislim da moji igrači nisu pazili. Liverpool je bio pametan i zabio.

>> Pogledajte i kako se grb Dinama mijenjao kroz povijest

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar navijač
navijač
09:15 08.05.2019.

Čarobnjak Messi zna davati izjave samo kad pobjeđuje , a kad treba prihvatiti poraz onda ga nema. Pogledajte kako je nakon utakmice u Barceloni bio velik , a sad je manji od makovog zrna. Isto je pokazao i nakon poraza od Hrvatske reprezentacije u Rusiji.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
08:19 08.05.2019.

Lesi se vraća kući...popišan ko malo dijete...

MA
magnum2013
09:25 08.05.2019.

Drago mi je da je Barcelona opet ovako prošla. Pokazalo se da kao i MC, BM mogu uspjeti samo u svojim državama gdje imaju pomoć ljudi sa fučkicama. Što se sve događa na utakmicama ovih klubova svjedoci smo svakog vikenda.. O ponašanju igrača netreba trošiti riječi jer im to dozvoljavaju. Zato kažu moji zagorci: Svaka rit dojde jemput na šekret! Onda nek kažu da onaj gore sve ne vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije