Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIČ REDSA

Dejan Lovren izvan sebe: Je***, što je ovo?!

Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
08.05.2019.
u 07:33

"Je***, što se ovo večeras dogodilo? Kakva pobjeda, još jedan finale, nezaboravni trenuci, samo Anfield može ovo napraviti. Tako sam ponosan na momčad", napisao je Lovren.

Nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu s 4:0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice. Redsi će tako drugu godinu zaredom igrati u finalu Lige prvaka, a protivnik će im biti bolji iz susreta Ajaxa i Tottenhama.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool, ali se zato nakon utakmice oglasio na Instagramu.

"Je***, što se ovo večeras dogodilo? Kakva pobjeda, još jedan finale, nezaboravni trenuci, samo Anfield može ovo napraviti. Tako sam ponosan na momčad", napisao je Lovren koji je objavio i video slavlja iz svlačionice u kojem je zagrljen sa Shaqirijem.

A i trener Liverpoola Jurgen Klopp je priznao da ne zna kako su njegovi igrači uspjeli napraviti senzaciju. Posebno jer su bili bez Salaha i Firmina.

- Veliko srce najbolje opisuje ovaj klub, a večeras je tuklo kao ludo. Ovo je previše. Teško je pobijediti Barcelonu, a pogotovo ovim rezultatom i još ne primiti gol - rekao je Nijemac i dodao:

- Rekao sam igračima uoči utakmice 'ne mislim da je moguće napraviti preokret, ali imamo šansu budući da se radi o vama'. Oni su divovi. Ovo je nevjerojatno.

>> Pogledajte što je Lovren rekao nakon utakmice Hrvatske

Komentara 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:21 08.05.2019.

" Luzerski klub" drugu godinu zaredom u finalu LP haha. Što bi drugi dali da su ovakvi gubitnici !?

ME
medvedgrad
08:08 08.05.2019.

Eto, izbaci jedan pravi nogometni klub jos jedan fensi šmensi klub na kultnom stadionu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije