Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO JE NEDOSTAJALO

Barbara Matić u suzama nakon što je ostala bez medalje: Jako, jako mi je žao...

Tokio: Barbara Matić izborila borbu za brončanu medalju
Igor Kralj/PIXSELL
28.07.2021.
u 14:41

"Bila sam blizu olimpijske medalje. Mislim da sam u prve četiri minute bila bolja od nje. A sad mi je jako, jako žao..."

Bila sam blizu olimpijske medalje, izjavila je hrvatska džudašica Barbara Matić nakon poraza u Tokiju.

Barbara Matić nije uspjela osvojiti brončanu medalju u kategoriji do 70 kg na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što je u borbi za treće mjesto izgubila od Ruskinje Madine Taimazove.

Aktualna svjetska prvakinja oprezno je ušla u borbu, zbog čega je dobila opomenu zbog neaktivnosti. Nakon opomene je pojačala ritam, no do kraja nije bilo pobjednika, pa je borba otišla u "golden score". Nažalost, nakon minute i pol borbe slavila je Ruskinja.

"Bila sam blizu olimpijske medalje. Mislim da sam u prve četiri minute bila bolja od nje. A sad mi je jako, jako žao..Protiv Austrijanke sam izgubila zbog neopreznosti i uvijek je s njom bilo vrlo gusto. Cijeli dan sam se dobro osjećala, ali sad moram čekati tri godine", kazala je kroz suze Matić, koja je najavila nastupe Karle Prodan i Ivane Maravić. 

"Moja izvedba nije bila dovoljno dobra za medalju, pa će ostale cure to morati popraviti. Karla bi mogla do medalje, a Ivana ima težak ždrijeb", izjavila je Barbara.

Hrvatska je tako ostala na dvije medalje u Tokiju, obje osvojene u tekvandou. Zlato Matee Jelić i bronce Tonija Kanaeta.

>> Pogledajte: Zlatnu i brončanu medalju naši Matea i Toni proslavili su uz šampanjac i tortu!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
16:51 28.07.2021.

Bila si jaaaaaako daleko od medalje.

DU
Deleted user
15:21 28.07.2021.

Evo i meni isto, evo sad necu moc ic jesti tagliatelle bolognese sto sam ih upravo spravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije