Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAŽENA OD RUSKINJE

Kakva šteta! Barbara Matić izgubila borbu za brončanu medalju

Judo - Women's 70kg - Repechage Round
Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.07.2021.
u 12:18

Splićanka je u borbi za odličje poražena od Ruskinje Madine Taimazove.

Džudašica Barbara Matić izgubila je borbu za brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 70 kilograma.

Splićanka je u borbi za odličje poražena od Ruskinje Madine Taimazove. Aktualna svjetska prvakinja oprezno je ušla u borbu, zbog čega je dobila opomenu zbog neaktivnosti. Nakon opomene je pojačala ritam, no do kraja nije bilo pobjednika, pa je borba otišla u "golden score". Nažalost, nakon minute i pol borbe slavila je Ruskinja.

Ruska džudašica prije toga je u nevjerojatnom polufinalu koje je trajalo gotovo 13 minuta izgubila od Japanke Chizuru Arai

A prije borbe za medalju Barbara Matić izborila je repasaž u kojem je svladala Talijanku Alice Bellandi. Svjetska je prvakinja u repasažu od početka nametnula svoj ritam, no borba je otišla u "golden score" gdje je slavila ipponom.

Podsjećamo, Matić je u prvom meču dana svladala Portugalku Barbaru Timo iponom (10-0).

Ipak, u četvrtfinalu bolja od svjetske prvakinje Barbare bila je Austrijanka Michaela Pollers.

>>Matea Jelić osigurala Hrvatskoj prvu medalju u Tokiju!

Komentara 3

AN
Antimix
12:59 28.07.2021.

Hvale naših komentatora bolja je ti komentari nisu strani svim našim komentatorima a onda razočaranje gotovovo je kad je gotovo

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:39 28.07.2021.

Kakva pravednost! Barbara Matić izgubila borbu za brončanu medalju.

DZ
Dinamo_Zg
10:18 28.07.2021.

Minimalnih 1:0, pa 10:0. Novinari to je judo,a ne nogomet. Pisete senzacionalno clanke, a nemate pojma o cem pisete. Pa nije to nogomet i ne zabijaju se golovi. Postoji ippon i waza-ari. I vecina pobjeda dolazi na golden score na ippon ili waza-ari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije