Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA ODLUČILA

Baleove škarice tek su drugi najljepši gol sezone u Ligi prvaka

Gareth Bale
Foto: Reuters-
1/5
27.05.2018.
u 22:21

Ronaldo i Bale imaju čak dva gola koja su se našla među deset najboljih sezone u Ligi prvaka

Škarice kojima je Gareth Bale donio Realu vodstvo 2:1 u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola tek su drugi najljepši gol sezone.

Uefa je odlučila kako je ljepši gol zabio Baleov suigrač Cristiano Ronaldo u četvrtfinalu u pobjedi protiv Juventusa 3:0.

Autor trećeg najljepšeg gola je Gonzalo Higuain koji je majstorski pogodio protiv Tottenhama u osmini finala.

Top 5 zatvaraju Antonie Griezmann i Edin Džeko, dok su u top 10 još Gareth Bale, Fred, Kevin De Bruyne, Lorenzo Insigne i Cristiano Ronaldo, a sve golove pogledajte ovdje.


 

Komentara 2

SA
SI aka SI
11:09 28.05.2018.

stručnjaci su odlučili da je blijeda verzija Baleovog gola koji je prelomio finale LP bolji! nebitan izbor, ali eto i njega su uhebali

QU
quovadis
15:43 28.05.2018.

Lovren se upanjio po obicaju... nikad blizu lopte, a igra obranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije