Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mravi u Splitu

'Bacat ćemo se na glavu' za pobjedu

KK Split
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.12.2015.
u 11:37

- Zagreb je najozbiljnija i najuspješnija momčad lige, ali nije favorit. Imamo mi što za pokazati, a veliki plus za nas bit će ukoliko uspijemo limitirati Vladovića - rekao je Markulin.

U sklopu sportskih dvoboja Splita i Zagreba (na nogometnim terenima igraju Dinamo - Hajduk i Split - Lokomotiva) i košarka ima svoj dio. Na Gripe (subota, 17 sati, HTV 4) stiže Zagreb, Split dočekuje najkvalitetniju momčadi lige. Svjestan je toga i trener Ivica Skelin.

- Ovo je najozbiljniji protivnik, s najvećom individualnom kvalitetom. Dominiraju visinom, na parketu u jednom trenutku znaju imati i pet dvometraša. Ali, nema predaje, nemamo razloga za to. Zagreb je lijepi izazov da vidimo gdje smo i što smo, koliko smo spremni. Nema ni govora da ćemo izvjesiti bijelu zastavu. Zagrebove dobre strane nastojat ćemo zaustaviti našom igrom - rekao je Skelin.

Splićane hrabri predstava protiv Gorice, koju su "samljeli" nakon slabog početka.

- Protiv Gorice je bilo dobro nekih 20-25 minuta, protiv Zagreba ćemo morati biti kvalitetniji u dužem periodu. Od mojih igrača želim nivo borbenosti kao i u utakmici protiv Gorice. I mene interesira kako će momčadi reagirati u utakmici protiv kvalitetnog rivala s kakvim se nismo susreli otkako sam na klupi. Očekujem od igrača "bacanje na glavu", lov na ničije lopte, hoću da te ničije lopte budu naše - jasno će Skelin.

Od Bruna Markulina, prvog šutera "žutih", očekuje se značajan doprinos. 

- Zagreb je najozbiljnija i najuspješnija momčad lige, ali nije favorit. Imamo mi što za pokazati, a veliki plus za nas bit će ukoliko uspijemo limitirati Vladovića - rekao je Markulin.

>>Dušan Ivković priznao: Šarić je bio ključni igrač naše pobjede...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije