Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE SE PREPIRU

Babić Hrgoviću: Lijepo je čuti moje ime iz tvojih duck face usta, uzbuđuje me to...

Sandra Simunovic/PIXSELL
06.11.2020.
u 20:37

Amerikanac bi tako trebao 'ušutkati' one koji tvrde da Filip boksa s preslabim protivnicima, barem ako je 147. boksač u 39. godini života opasan protivnik

Filip Hrgović u noći sa subote na nedjelju lovi svoju 12. uzastopnu pobjedu i to protiv neugodnog Rydella Bookera (39). Meč će se održati na Floridi,  a ovo bi zapravo trebao biti najtreži meč u dosadašnjoj Hrgovićevoj karijeri. 

Amerikanac bi tako trebao 'ušutkati' one koji tvrde da Filip boksa s preslabim protivnicima, barem ako je 147. boksač u 39. godini života opasan protivnik.

Već je poznato da je jedan od najglasnijih protivnika Filipa Hrgovića drugi Hrvat - Alen Babić, a upravo se njega Filip dotaknuo u intervjuu za Proboxingfans.

-  Nije baš dobar boksač. Ne dajem mu šansu za vrh kategorije. Premali je, nije je to njegova kategorija, a i jako je loš tehnički. Možda jednom bude dio mog rekorda. Moji menadžeri će odlučiti. Sve što on ima je moje ime u njegovim ustima. Ima samo trash-talk. Ne dajem mu šansu da ode daleko - rekao je Hrgović uoči borbe protiv Bookera.

Naravno, nismo dugo čekali na Babićev odgovor.

- Dakle ipak govoriš moje ime... Baš ga je lijepo čuti iz tih duck face usta. To mi daje erekciju. Napravit ću što god treba da te dovedem u ring sa Savageom. Pokazat ću cijelom svijetu kako tretirati neuke nasilnike - rekao je Babić.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar GeniKameni
GeniKameni
22:47 06.11.2020.

Pa, moram priznati da boks ne pratim bas ono... religijski, ali pratim boksere koji znace nesto u tom sportu. Za ovog Babica nikad nisam cuo, sve dok nije poceo graditi reputaciju "velikog brbljivca", brbljajuci uglavnom o Hrgovicu... Izgleda da su neki tesko izljecivi kompleksi u pitanju.

KA
kanđija
00:17 07.11.2020.

Tiskovine ne bi trebale prenositi izjave Babića jer zagađuje njima javni prostor.

NI
NikoCro
22:16 06.11.2020.

Ma daj natamburaj toga Babica da suti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije