Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP RUKOMET 2024.

Austrija izgubila od Islanda. (26-24) Senzacionalna priča ostala bez sretnog završetka

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Main Round - Austria v Iceland
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/5
24.01.2024.
u 18:27

Francuska je još ranije osigurala prvo mjesto u skupini te će u polufinalu igrati protiv branitelja naslova Švedske, dok je Njemačkoj za drugo mjesto i polufinalni ogled protiv Danske potrebna ili pobjeda Francuske protiv Mađarske ili njezina pobjeda protiv Hrvatske

U prvom susretu posljednjeg, 4. kola skupine I drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu rukometaša, u kojoj igra i Hrvatska, Island je u Kolnu svladao Austriju sa 26-24 (14-8) i tako joj zatvorio vrata prolaska u polufinale, dok je sada jasno kako će Hrvatska natjecanje okončati na posljednjem šestom mjestu u skupini.

Islanđane je do pobjede predvodio Sigvaldi Gudjonsson s osam golova, sedam je dodao Aron Palmarsson, dok je Tobias Wagner bio najefikasniji kod Austrije sa sedam pogodaka.

GALERIJA Hrvatski rukometaši nanizali poraze. Europska priča je završena

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Main Round - Austria v Iceland
1/102

I Island i Austrija su natjecanje u skupini okončali sa po četiri boda, koliko ima i Mađarska koja će od 18 sati igrati protiv Francuske. Hrvatska, koja će od 20.30 sati igrati protiv Njemačke, je na dnu s jednim bodom.

VEZANI ČLANCI:

Francuska je još ranije osigurala prvo mjesto u skupini te će u polufinalu igrati protiv branitelja naslova Švedske, dok je Njemačkoj za drugo mjesto i polufinalni ogled protiv Danske potrebna ili pobjeda Francuske protiv Mađarske ili njezina pobjeda protiv Hrvatske.

VIDEO Kakva sreća! Poznati komičar pogodio koš s centra u Ciboni i osvojio 1.000 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije