Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO NA BRAZIL

Argentinac Mathias: Svim srcem navijam za vas protiv Neymara, vidimo se u polufinalu

KATAR 2022 - Hrvatski navijači ponovno s divovskom zastavom na plaži ispred hotela Hilton Doha
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
09.12.2022.
u 11:59

Okupilo se 200-tinjak navijača oboružanih bubnjem, te brojnim zastavama i transparentima. Gosti hotela samo su zbunjeno gledali, a brojni od njih su iskoristili priliku fotografirati se kraj navijačke zastave koja je skraćena na 30 metara kako bi mogla na stadion. Bio je ondje i jedan Argentinac...

Navijačka zastava još jednom je razvučena na plaži ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska nogometna reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru.

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Ovaj navijački ritual započeo je prije utakmice s Kanadom, pa se nastavio prije ogleda s Belgijom i Japanom, a sada je dobio i četvrti nastavak.

Navijači su još jednom željeli pokazati svoju podršku vatrenima uoči četvrtfinalnog ogleda protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila.

- Bježite ljudi, bježite iz grada. U boj, uboj, za narod svoj, Zovi, samo zovi - odjekivalo je iz njihovih grla.

Okupilo se 200-tinjak navijača oboružanih bubnjem, te brojnim zastavama i transparentima. Gosti hotela samo su zbunjeno gledali, a brojni od njih su iskoristili priliku fotografirati se kraj navijačke zastave koja je skraćena na 30 metara kako bi mogla na stadion.

- Ja sam Mathias i dolazim iz Rosaria, večeras ću svim srcem navijati za vas protiv Neymara i društva, a onda se vidimo u polufinalu - kazao je jedan argentinski gospodin.

- Igrači moraju znati da smo uz njih i kada je najteže, a protiv Brazila sigurno neće biti lako - kazala je ekipa iz Gospića.

09.12.2022., Doha, Katar - Navijaci Hrvatske razvili su zastavu dugacku 200m na plazi ispred hotela Hilton Doha kako bi dali podrsku reprezentaciji pred utakmicu cetvrtfinala SP u Qataru protiv Brazila. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Vjerujemo u dečke i našeg kapetana Luku, hvala im za sve - dodali su.

Posljednjih se dana mnogo pričalo o plesu kojim Brazilci slave golove. U raspravu se se uključili i naši navijači.

- Mislim da im danas neće biti do plesa - kazali su sa smiješkom.

Dio igrača je navijački show pratio s balkona hotela, u jednom trenutku se pojavio i Dejan Lovren.

- Javi se, javi se - vikalo se s plaže, nakon čega im je stoper vatrenih mahnuo.

Lovren se nakratko spustio i do plaže.

- Ljudi, hvala vam puno. Vidimo se - viknuo je.

Navijači su i večer prije utakmice priredili jedno iznenađenje. Na jednom od nebodera u Lusailu pojavila se Modrićeva slika, a na drugom poruka 'Kapetane', da bi se potom pojavila hrvatska zastava i poruka 'povedi nas'. Modrićeva slika krasi i jedan od nebodera na West Bayju.

Procjenjuje se da bi na tribinama Education Cityja trebalo biti više od dvije tisuće navijača, najavljeni su charter letovi, stižu bubanj i veliki hrvatski dres.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije