Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmi na SP-u

Antonio Franko: Plasmanom i izvedbom uopće nisam zadovoljan

Antonio Franko
Instagram
29.11.2022.
u 23:48

Franko je ove sezone bio treći na Europskom prvenstvu, ostvario je i dvije pobjede na Svjetskom kupu i s velikim ambicijama stigao je u Abu Dhabi, gdje je na koncu ukupno bio osmi s rezultatom 1:07:27 sati.

Najbolji hrvatski paratriatlonac Antonio Franko osvojio je osmo mjesto na Svjetskom prvenstvu koje je održano u Abu Dhabiju. Franko je ove sezone bio treći na Europskom prvenstvu, ostvario je i dvije pobjede na Svjetskom kupu i s velikim ambicijama stigao je u Abu Dhabi, gdje je na koncu ukupno bio osmi s rezultatom 1:07:27 sati.

– Što se tiče staze i organizacije utrke, sve je bilo super. Svojim plasmanom i izvedbom uopće nisam zadovoljan, odradio sam to ispod svoje razine. Četiri utrke ove sezone bile su super, ova peta bila je katastrofa. No i to je sport, nemam sad više ništa nego detaljnije analizirati utrku, odmoriti se i krenuti u pripreme za sljedeću sezonu, koja je kvalifikacijska za Paraolimpijske igre u Parizu – rekao je Franko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije