Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA RUJEVICI

Ante Čačić otkrio što misli o Armadinu bojkotu hrvatske reprezentacije

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
05.10.2017.
u 21:09

- Hrvatski čovjek voli hrvatsku reprezentaciju i ona je na ponos svih nas – rekao je Čačić.

Uoči pretposljednje utakmice kvalifikacija za SP izbornika Antu Čačića dočekalo je pitanje – što će biti ključ utakmice protiv Finaca?

- Čeka nas zahtjevna utakmica u kojoj su tri boda imperativ i od krucijalne su važnosti. Finska reprezentacija ima čvrsti obrambeni gard, momčad je to koja tijesno gubi, a ključ utakmice je samo jedan – kakvi ćemo mi biti. Ovo je naše posljednje okupljanje u ovome ciklusu, uočio sam mobilnost kod igrača, a ide nam na ruku što ćemo igrati na Rujevici. Finci će igrati na kartu naše nestrpljivosti, a na nama je da budemo raspoloženi, da ostvarimo brzi protok lopte i što više situacija jedan na jedan – kazao je Čačić.

1/13

Neizbježno je za izbornika bilo pitanje o najavi Armadinoga bojkota utakmice?

- Nigdje nisam doživio da nemamo dobru atmosferu na tribinama, osim na utakmicama koje smo igrali bez publike. Hrvatski čovjek voli hrvatsku reprezentaciju i ona je na ponos svih nas – dodao je Čačić.

Za utakmicu Hrvatska – Finska prodano je sedam tisuća ulaznica, a kapacitet stadiona je 8240 gledatelja. Utakmicu sudi malo poznati, 40-godišnji Poljak Daniel Stefanski, sudac koji u međunarodnim utakmicama daje u prosjeku 3,74 žutih kartona po utakmici. Pivariću, Vrsaljko, Vida, Perišiću i Brozoviću, oprez ako želite vidjeti Ukrajinu!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije