Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE BEST

ANKETA Je li Livaković nepravedno izostavljen s popisa za najboljeg vratara 2022.?

QAT, FIFA WM 2022, Kroatien vs Marokko
Foto: EXPA/ Newspix/ Grzegorz Wajda/EX
1/3
12.01.2023.
u 20:10

Vratar Dinama bio je jedan od ključnih igrača vatrenih, koji je svojim obranama jedanaesteraca uvelike doprinio dolasku Hrvatske do polufinala. Ipak, nije se našao među petoricom...

Međunarodna nogometni savez (FIFA) u priopćenju za javnost otkrila je kandidate za nagrade The Best najboljim pojedincima, trenerima i drugima za 2022. Dodijelit će se i posebna priznanja najboljim vratarima.

U muškoj konkurenciji nema Hrvata Dominika Livakovića, ali su tu Brazilci Alisson Becker i Ederson, Marokanac Yassine Bounou, Belgijac Thibaut Courtois i Argentinac Emiliano Martinez. Vratar Dinama bio je jedan od ključnih igrača vatrenih, koji je svojim obranama jedanaesteraca uvelike doprinio dolasku Hrvatske do polufinala.

Na popisu se nalazi Martinez, koji je osvojio nagradu za najboljeg vratara Mundijala, iako je od Livakovića imao ukupno triput manje obrana. Svoje je mjesto pronašao i Bono s kojim smo se na SP-u susreli i u grupi, i u dvoboju za treće mjesto.

Je li Livaković nepravedno izostavljen s popisa za najboljeg vratara 2022.?

Ključne riječi

Komentara 12

BS
Blue_shirt
21:30 12.01.2023.

Db78, da vas podsjetim na njegove obrane u ligi prvaka. 11 u skupini i 7 u kvalifikacija. Dodajte jos i 4 u ligi nacija. Pa titulu sa Dinamom. Na ovoj listi po meni jedino je Courtois ispred po statistici

V0
Vlaskoulicanec3.0
07:53 13.01.2023.

Pobjediti će Argentinac... Kao.pto je i Argentina MORALA biti prvak. Zapravo šteta da se Ukrajina nije plasirala: bilo bi još interesantnije gledati namještaljke!

DE
Dezider
17:58 13.01.2023.

Div linije - patuljak istrčavanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije