Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITAMO VAS

ANKETA Danas je ždrijeb Eura. Koga biste željeli za suparnike Hrvatske u skupini?

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
02.12.2023.
u 14:49

Što se tiče ždrijeba u Hamburgu, Hrvatska je smještena u treću jakosnu skupinu. Na temelju 'šešira' će se 2. prosinca ždrijebom odlučiti raspored po skupinama za grupnu fazu natjecanja na Euru 2024.

Hrvatska nogometna reprezentacija je u pobjedom nad Armenijom na Maksimiru izborila plasman na Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. Završnica kvalifikacija zakomplicirala se nakon poraza od Turske i Walesa, no pobjedama na Maksimiru i u Rigi protiv Latvije, uz lošije rezultate Velšana, 'vatreni' su izborili nastup na sedmom velikom natjecanju zaredom.

GALERIJA Vatreni danas čekaju ždrijeb Eura 2024.

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/14

Što se tiče ždrijeba u Hamburgu, Hrvatska je smještena u treću jakosnu skupinu. Na temelju 'šešira' danas će se ždrijebom odlučiti raspored po skupinama za grupnu fazu natjecanja na Euru 2024. Ples kuglica održat će se od 18 sati uz prijenos na drugom programu HRT-a, a hrvatsku delegaciju činit će izbornik Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a, Marijan Kustić. 

VEZANI ČLANCI:

Vatrenima prijete mnogi teški suparnici, a Vi nam možete dati glas koga biste htjeli u našoj skupini. Podsjetimo, u četvtom potu još su tri mjesta ostala prazna, a bit će popunjena nakon što se odigraju utakmice play-offa. 

Komentara 2

DZ
Dzasmin
16:37 02.12.2023.

Glasao za 2.000 € mjesecnu placu.

OL
olujasviholuja
16:01 02.12.2023.

Sve za koje sam glasao imaju najviše glasova, Njemačka, Albanija i Smrdija🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije