Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ OSVOJENOG SETA

Ana Konjuh izgubila sa 6:0, 6:0 i ispala u prvom kolu US Opena

Beograd: Ana Konjuh predala finale zbog ozljede desnog kuka
A.K./ATAImages/PIXSELL
29.08.2022.
u 22:23

Konjuh u meču nije osvojila ni jedan gem protiv 15. tenisačice svijeta.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh završila je u ponedjeljak u nastup na zadnjem grand slam turniru sezone US Openu gdje ju je poslije sat vremena sa 6-0, 6-0 pobijedila Brazilka Beatriz Maia Haddad. 

Konjuh u meču nije osvojila ni jedan gem protiv 15. tenisačice svijeta. Servirala je jedan as, napravila je četiri dvostruke i 21 neprisiljenu pogrešku. Suparnici nije uzela ni jednom servis iako je imala pet puta priliku za to, a svoj je izgubila šest puta, po tri puta u svakom setu.

Ovo je bio njihov prvi međusobni susret i prva pobjeda brazilske tenisačice.

Danas je nastup na US Openu završila i Donna Vekić od koje je sa 7-5, 6-3 bolja bila Ruskinja Veronika Kudermetova. 

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:37 30.08.2022.

I ona je 65-ta na svjetskoj rang-listi??? Pa kako onda igraju one lošije rangirane??? Jel znadu držati reket? Jerl ga drže za dršku ili za glavu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije