Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Amerikanci nisu dopustili Đokoviću ulazak u državu, neće igrati na Indian Wellsu

Novak Đoković
Foto: Steven Paston
1/5
09.03.2022.
u 23:23

"CDC je potvrdio da se propisi neće mijenjati tako da neću moći igrati u SAD-u. Sretno onima koji će nastupiti", potvrdio je Đoković koji je pet puta osvajao ovaj Masters.

Novak Đoković, drugi tenisač svijeta, neće igrati na Masters turniru u Indian Wallesu.

Đoković je čekao odluku Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) o dozvoli za ulazak u SAD. No, nije dobio zeleno svijetlo s obzirom na to da nije cijepljen protiv koronavirusa.

"CDC je potvrdio da se propisi neće mijenjati tako da neću moći igrati u SAD-u. Sretno onima koji će nastupiti", potvrdio je Đoković koji je pet puta osvajao ovaj Masters.

Podsjećamo, Đoković nije mogao igrati ni na Australian Openu jer nije dobio vizu za Australiju budući da nije cijepljen.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 8

PR
prognanik
01:31 10.03.2022.

Gotov je!

BA
Badblueboy
18:38 10.03.2022.

Može u Zadru organizirat opet turnir

IL
ilustrator
08:52 10.03.2022.

uvijek može u rusiju, jel tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije