Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United u problemima

Vrač iz Gane: Agonija crvenih vragova će se nastaviti sve dok se Mourinho ne ispriča Evi Carneiro

Eva Carneiro
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
04.11.2016.
u 12:38

Imali smo jako teške tri godine, a mislim da će sljedećih 18 do 24 mjeseca biti vrlo slično - kaže legenda kluba Paul Scholes

U 4. kolu Europske lige Manchester United izgubio je kod Fenerbahçea sa 1:2. Crvenim vragovima to je osmi poraz u posljednjih devet utakmica na europskim gostovanjima, a jedan susret završio je remijem.

Dvoboj u Istanbulu bila je Unitedu sedma europska gostujuća utakmica u nizu na kojoj su primili pogodak i bliže se rekordu iz 1965. godine kada im se mreža tresla na devet susreta u nizu.

Utakmicu u Turskoj jedini po dobrom mogao bi pamtiti Wayne Rooney koji se izjednačio s Ruudom van Nistelrooyom kao najboljim strijelcem Uniteda u Europi, zabio je 38 pogodaka.

Kapetan crvenih vragova se golom protiv Fenerbahçea približio Bobbyju Charltonu na samo dva gola da postane najbolji strijelac momčadi s Old Trafforda u svim natjecanjima. Rooney je zabio 247, a Charlton 249 pogodaka.

Legenda kluba Paul Scholes ističe kako United nema razloga za optimizam.

- Imali smo jako teške tri godine, a mislim da će sljedećih 18 do 24 mjeseca biti vrlo slično - ističe Scholes.

Razlog slabih Unitedovih rezultata otkrio je poznati vrač iz Gane Nana Kwaku Bonsam.

- Manchester United je proklet zbog Josea Mourinha! - istaknuo je vrač i dodaje:

- Mourinho je u prošlosti griješio i to sada dolazi na naplatu. Sukob s liječnicom Evom Carneiro dok su zajedno bili u Chelseaju glavni je uzrok prokletstva. Agonija crvenih vragova nastavit će se sve dok joj se ne ispriča! Mourinho mora pokazati kajanje, koje je dosad izostalo. Eva Carneiro posjeduje karmu koja uzrokuje cijeli niz nesreća u Joseovoj karijeri, a to je prokletstvo.

Nekadašnja liječnica Chelseaja Eva Carneiro morala je napustiti klub početkom kolovoza 2015. godine nakon sukoba s Joseom Mourinhom. Liječnica je tužila klub i Mourinha, te tražila javnu ispriku. Sud je presudio u njezinu korist, ali javnu ispriku od Mourinha nikada nije dobila.

Komentara 1

KA
kajinx
13:27 04.11.2016.

Vrač je u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije