Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chelsea - Manchester United

Mourinho: S Abramovičem nikad nisam bio prijatelj, bio mi je samo šef

Britain Football Soccer - Manchester United v Leicester City - Premier League - Old Trafford - 24/9/16 Manchester United manager Jose Mourinho  Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
23.10.2016.
u 13:40

Kad moji dečki daju gol Chelseaju, neću na klupi slaviti kao dijete! – kaže Mourinho, koji je u dva navrata vodio londonski klub

Na krivu klupu sjest će José Mourinho u nedjelju u 17 sati na Stamford Bridgeu. Dosad je, što se klupa na tom stadionu tiče, držao desnu stranu, a sad će skliznuti na ljevicu... Čovjek koji je još uvijek najuspješniji menadžer u povijesti Chelseaja stiže kao protivnik s Manchester Unitedom.

– Kad moji dečki daju gol Chelseaju, neću na klupi slaviti kao dijete! – kaže Mourinho, koji je u dva navrata vodio londonski klub.

Tri titule engleskog prvenstva, FA kup i tri liga-kupa donio je Romanu Abramoviču.

– Nikad mi nije bio prijatelj – odmah otkriva Mourinho.

– Odnos nam je bio šef – zaposlenik, vlasnik – trener. Respekt i to je to, o prijateljstvu nikad nije bilo govora, kao što nije bilo ni nekog dubljeg odnosa. Međutim, ja sam u to doba već bio odrastao tip, emocionalno jak. I danas, kad imam rezultatsku krizu, gledam na stvari pozitivno. Sretan sam što iza sebe imam Manchester United, veliki klub, koji gleda na moje uspjehe tijekom cijele karijere, a ne samo rezultate u prošla tri mjeseca - kaže Mourinho.

Tvrdi kako ga nije briga kako će ga dočekati.

– Bio sam ja tamo i s Interom. Kad počne utakmica, radim svoj posao. A o bivšim klubovima nikad neću iznijeti prljavo rublje. Drugi treneri to rade, ja ne... Mogu pričati, ali ne o lošim stvarima – kaže Murinho.

Bio je dva puta tamo, nada se on da bi mogao i treći. Zato šuti... Englezi se šale, pa tvrde kako je ovo José derbi. Potrošili su više od 170 milijuna eura na pojačanja, doveli i Paula Pogbu, a dosad je pobijedio u četiri susreta i izvukao dva remija.

Čak je i Louis Van Gaal imao bolji start sezone. Lani je u ovo doba imao 16 bodova, Mourinho tek 12. I tako, u Unitedu čekaju čudo. On je specijalist za Chelsea. Sad to treba i dokazati. Uostalom, ova su dva kluba osvojila 12 titula u posljednjih 17 prvenstava. Dakako, pitat će se nešto i Antonija Contea.

Komentara 2

GU
General_U
16:42 23.10.2016.

kakav je ovo pozdrav gospon.

Avatar poljicanin
poljicanin
22:15 01.06.2018.

Stari pozdrav Rimljana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije