Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povoljan servis!

Uz Moj Večernji karticu povoljan servis vašeg vozila u Kozini d.o.o.!

kozina1
Foto: Večernji list
1/3
01.10.2009.
u 11:31

Svim pretplatnicima Večernjeg lista Moj Večernji i Kozina d.o.o. osigurali su 12% popusta na servisne usluge Opel vozila i 15% popusta na servisne usluge Chevrolet vozila u centru Kozina d.o.o.

Poduzeće Kozina d.o.o. ovlašteni je zastupnik za prodaju i servisiranje Opel i Chevrolet vozila gdje se djelatnici kontinuirano stručno usavršavaju i školuju kako bi mogli odgovoriti na izazove novih tehnologija te izvršiti popravke kvalitetno i brzo samo za vas.

U centrima Kozine možete dobiti kompletnu uslugu održavanja i popravaka vozila u skladu s tvorničkim standardima i kvalitetom počevši od mehaničarskih, dijagnostičkih i vulkanizerskih radova te pranja, kemijskog čišćenja i ostalih usluga. Također su povoljni limarski i lakirerski popravci za privatne korisnike u suradnji s osiguravajućim kućama. 

U salonima Kozine možete i kupiti nova vozila marke Opel i Chevrolet ili zamijeniti vaše rabljeno za novo. Opel je već niz godina najprodavanija marka na hrvatskom tržištu zahvaljujući korektnom odnosu cijene i kvalitete uz stalne atraktivne ponude prepoznate od strane zadovoljnih kupaca. Chevrolet modele krase prekrasan dizajn, provjerena tehnologija i odlična cijena, gdje najpovoljnijom kupnjom dobivate i kvalitetan proizvod.

Ne propustite ovu priliku, jer Centar Kozina d.o.o poziva vas na besplatnu procjenu vašeg rabljenog vozila te besplatnu probu testnih vozila!

Uvjerite se u kvalitetu i povoljne cijene usluga na sljedećim prodajnim mjestima Kozine: 

Novi Zagreb, Av. V. Holjevca 44, tel: 01/668 9730 (prodaja vozila i servis)
Zaprešić, Ul. M. Tita 76A, tel: 01/334 0000  (prodaja vozila)
Oroslavje, Mokrice 180B, tel: 049/587 600 (prodaja vozila i servis)
.


više informacija na:  www.kozina.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije