Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po vašoj mjeri

Popusti: DigitalFoto, Hausbau, T3 i Katalog 100 najljepših kuća

DF
Foto: MBI
1/4
29.04.2010.
u 15:53

Izaberite magazin po vašoj mjeri!

DigitalFoto magazin jedini je vodič kroz digitalnu fotografiju na našem tržištu. Teme koje obrađuju tehnike snimanja, digitalne fotoaparate i opremu te obradu fotografija u softveru opremljene su vrhunskim fotografijama. Uz zanimljive teme i vodiče "korak po korak" za snimanje i obradu fotografija na računalu, donosimo najvažnije vijesti i testove digitalnih fotoaparata i opreme. U svakom broju objavljujemo najbolje pristigle fotografije naših čitatelja koje nagrađujemo atraktivnim nagradama. Magazin je hrvatsko izdanje britanskog magazina ''Digital Camera''.

Cijena redovite pretplate: 125 kuna
Cijena za pretplatnike sa 12% popusta: 110 kuna

Hausbau je izniman časopis o planiranju, građenju i uređenju stambenih objekata, u prvom redu obiteljskih kuća. Kroz zanimljive tekstove popraćene visokokvalitetnim fotografijama prikazujemo primjenu građevinskih materijala, nove tehnologije i sisteme u građenju, opremanju i uređenju interijera i eksterijera. U svakom broju predstavljamo raznovrsne modele kuća među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Zbog velikog broja visokokvalitetnih fotografija i nacrta kuća magazin je jedinstven na tržištu. Hausbau je licencirano izdanje istoimenoga njemačkog magazina.

Cijena redovite pretplate: 125 kuna
Cijena za pretplatnike sa 12% popusta: 110 kuna

T3 je digitalni lifestyle magazin koji donosi najnovije trendove sa hi-tech tržišta. Magazin prikazuje vrhunske gadgete, MP3 playere, mobitele, digitalne fotoaparate, DVD playere, televizore, računala, automobile i sl. Osim sa svjetskog tržišta, T3 prati i novitete na hrvatskom tržištu. Tehnički kompetentni tekstovi, recenzije i lako razumljivi tekstovi čine T3 sadržajno kvalitetnim. Posebna odlika magazina su izvrsne fotografije te jednostavan i lako razumljiv stil pisanja. Licencirano je izdanje britanskih magazina T3 i What Laptop.

Cijena redovite pretplate: 150 kuna
Cijena za pretplatnike sa 20% popusta: 120 kuna

Katalog 100 najljepših kuća neizostavni je vodič za sve one koji planiraju gradnju, dogradnju ili renoviranje vlastitog doma. Ovo prekrasno izdanje popunjava veliku prazninu na tržištu, a u njemu su prezentirane najatraktivnije obiteljske kuće, građene montažnom i klasičnom gradnjom, različitih kvadratura i arhitektonskih rješenja. Osim vanjskog izgleda, prikazana je i unutrašnjost kuća s kratkim opisom karakteristika i osnovnim tlocrtom. Također u Katalogu se nalazi mnoštvo tema o uređenju i opremanju interijera, kao i uređenju i planiranju eksterijera.

Cijena: 79 kuna
Cijena za pretplatnike sa 36% popusta: 50 kuna

 

Više informacija o časopisima na: http://www.mbi.hr

Za sve dodatne informacije o ovom popustu slobodno nas kontaktirajte na naš besplatni broj 0800 300 909 ili na e mail mojvecernji@vecernji.net.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije