Naslovnica Specijali moj vecernji

Recept: ''Tjestenina s četiri vrste sira''

Pretplatnica Mirela Žakula za vas otkriva svoje omiljeno jelo!
Objava 03. veljače 2010. 0 komentara 2900 prikaza
tjestenina s 4 vrste sira

Namirnice za pripremu jela:

40 dag zelene tjestenine

10 dag sira gaude

5 dag paškog sira

5 dag gorgonzole

5 dag parmezana

2,5 dl vrhnja za kuhanje

1 žlica maslaca

1 žlica sitno nasjeckanog peršina

sol

Način pripreme jela:

Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi, ocijedite i umiješajte žlicu maslaca.

Sireve naribajte ili sitno narežite. Stavite u zdjelu zajedno s vrhnjem i na laganoj vatri miješajte dok se sav sir ne rastopi. Otopljeni sir prelijte preko tjestenine i pospite peršinom.

Dobar tek želi vam Mihaela Žakula!

 

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Message