Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moj Večernji

Moj Večernji - još bogatiji časopis za pretplatnike!

moj večernji
02.12.2009.
u 12:56

Ususret blagdanima, svi pretplatnici mogu na vrijeme i mnogo povoljnije kupiti darove za sebe i svoje najmilije jer nagrađujemo vjernost svojih pretplatnika

Novi broji magazina za pretplatnike “Moj Večernji” donosi mnoštvo sadržaja i pogodnosti. Svi pretplatnici Večernjeg lista dobili su odlične savjete u rubrici “U zdravom tijelu zdrav duh”.

 

Andrea Šitum, fitoaromaterapeutkinja i autorica bloga “Priroda zna” na http://blog.vecernji.hr/ ovaj put je podijelila korisne spoznaje člankom “Fito i aroma u borbi s virusima”. U magazinu za pretplatnike nalaze se i tri Andreina recepta za pripremu uljnih mješavina za najbolju borbu protiv virusa. Bojan Nasteski, fizioterapeut i autor bloga “Fiziofanatik” smatra da je naš zadatak život učiniti kvalitetnijim i dugovječnim, a jedan od preduvjeta je fizička aktivnost.

 

Savjetuje, stoga, svakodnevnu fizičku aktivnost od pola sata. Više se može doznati na http://blog.vecernji.hr/fiziofanatik/. Sve informacije o “Moj Večernji”, pogodnostima za pretplatnike na besplatnom telefonu 0800 300 909.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije