Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uštede

Auto Hrvatska povoljnija za pretplatnike Večernjeg lista!

bosch
20.10.2009.
u 11:29

Novi AH Servis nudi kompletan asortiman rezervnih dijelova, guma i opreme iz ponude matične tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi.

Iskoristite pravu priliku za uštedu uz karticu Moj Večernji! Zamijenite na vrijeme svoje gume, nabavite rezervne dijelove uz uštedu i iskoristite popust od:
  • 8% na gume
  • 10% na rezervne dijelove

Nešto više o moderniziranom i osuvremenjenom radu tvrtke Auto Hrvatska u nastavku. Novi AH Servis na adresi Radnička cesta 182 nudi kompletan asortiman rezervnih dijelova, guma i opreme iz ponude matične tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi. Uz deset radnih mjesta, servis se sada nalazi na istoj lokaciji gdje i veliko centralno skladište rezervnih dijelova, guma i opreme na 15.000 četvornih metara, kao i sjedište tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi.


Mreža prodajno-servisnih centara pod nazivom AH Servisi (do 1. travnja 2009. poznata pod nazivom Dryden auto servisi) na 20 lokacija u Hrvatskoj nudi kompletan program rezervnih dijelova, guma i autoopreme, kao i usluge brzog servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, računalnu geometriju kotača, izmjenu ulja i filtara, ispušnih sustava, kočnica, amortizera i ovjesa, akumulatora, metlica brisača te kontrole i punjenja klima-uređaja, s posebnom pažnjom usmjerenom na poštovanje propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu.

Tvrtka Auto Hrvatska Dijelovi planira i u sljedećem razdoblju nastaviti s razvojem i širenjem prodajno-servisne mreže putem vlastitih i franšiznih centara. Poslovna grupa Auto Hrvatska sukladno planu poslovanja u razdoblju od 2002. do 2007. godine započela je razvoj mreže tzv. brzih servisa, s ciljem povećanja kapaciteta servisnih usluga krajnjim korisnicima osobnih vozila. U našim servisima čak ni u najjačoj sezoni izmjene zimskih guma ne želimo da naši korisnici čekaju, odlučili smo se na adaptaciju ovog prostora i otvaranje servisa s deset radnih mjesta te po potrebi uz mogućnost povećanja kapaciteta.

AUTO HRVATSKA Dijelovi d.o.o., članica poslovne grupe Auto Hrvatska, uvoznik je i distributer rezervnih dijelova, guma i opreme za osobna i gospodarska vozila, kao i servisne opreme, alata i motornih ulja uglednih svjetskih marki iz područja autoindustrije.

U ponudi su najuglednije svjetske marke kvalitetnih proizvoda kao što su Continental, Toyo Tires, Pirelli, Michelin, Sava, Goodyear, Bosch, Castrol, Valvoline, Shell, Bilstein, Narva, Banner, Sachs, Knorr-Bremse, Textar, Asso, Fag, Facom, Beissbarth, Stenhøj...

Više informacija na:

www.autohrvatska.hr

www.ahservis.hr

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije